ΑΘΗΝΑ
15:27
|
30.04.2024
Κάτοικοι του νησιού πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας ζητώντας να επιστρέψει ο μετανάστης στην οικογένειά του που δοκιμάζεται.
Φωτ.: vimatisko.gr
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε αναβρασμό βρίσκεται από χθες, Τρίτη, η τοπική κοινωνίας στην Νίσυρο, καθώς μετανάστης που ζει και εργάζεται στο νησί και κατήγγειλε στην Αστυνομία την σεξουαλική κακοποίηση του ανήλικου παιδιού κινδυνεύει με απέλαση.

Κάτοικοι του νησιού, σύμφωνα με τον vimatisko.gr, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο λιμάνι, καθώς η Αστυνομία συνέλαβε τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος επέστρεψε από την Κω, όπου είχε καταγγείλει το περιστατικό, με την κατηγορία ότι δεν είχε τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα παραμονής.

«Απαιτούμε την απόλυτη προστασία κάθε μητέρας /πατέρα που δεν φοβάται να απευθυνθεί στις αρχές προκειμένου να προστατεύσει τα παιδιά του/της, τα παιδιά όλων μας!» τονίζουν κάτοικοι και φορείς του νησιού σε κείμενο συγκέντρωσης υπογραφών που συνέταξαν.

«Για το νησί και την κοινωνία μας είναι ένα ζήτημα ηθικής αρχής και όχι νομικής τάξης. Ζητάμε ο πατέρας που προέβη στην καταγγελία να δεχτεί προστασία καθώς αποτελεί παράδειγμα για την κοινωνία μας, που μπορεί να ενθαρρύνει περισσότερους /ες να μιλήσουν», τονίζουν.

«Θεωρούμε τη συγκεκριμένη δίωξη εκδικητική και καταχρηστική. Η διεύθυνση του στο νησί μας είναι γνωστή, έχει οικογένεια και δεν θα φύγει ανενόχλητος όπως έκανε ο φερόμενος ως θύτης», καταλήγουν, ζητώντας δικαιοσύνη και άμεση επιστροφή του πατέρα κοντά στην οικογένειά του που δοκιμάζεται.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Επίθεση Γεωργιάδη σε διαμαρτυρόμενους υγειονομικούς-«Κάφροι, ελάτε αν έχετε τα κότσια»

Καλέσματα από Εργατικό Κέντρο Αθήνας, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την απεργία της Πρωτομαγιάς

Νέες συλλήψεις για την Greek Mafia

Σερβιτόροι εναντίον μαγείρων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα