ΑΘΗΝΑ
21:24
|
01.05.2024
Το σχολείο βρίσκεται στο πρόγραμμα αποκατάστασης που έχει αναλάβει η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, μετά τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτέμβρη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τυχεροί στάθηκαν μαθητές και εκπαιδευτικοί του Γενικού Λυκείου Δομοκού, όταν τμήμα της ψευδοροφής μιας σχολικής αίθουσας κατέρρευσε την ώρα του μαθήματος, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξουν τραυματισμοί.

Σύμφωνα με το LamiaReport, στο σημείο βρέθηκαν άμεσα μηχανικοί και ηλεκτρολόγος του Δήμου για την αποκατάσταση των ζημιών και αύριο το σχολείο αναμένεται να λειτουργήσει κανονικά.

Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο κτίριο Γυμνασίου – Λυκείου Δομοκού, καθώς και τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της κωμόπολης (συν τον παιδικό σταθμό), όπως και τα σχολεία του Νέου Μοναστηρίου Δομοκού, βρίσκονται στο πρόγραμμα αποκατάστασης που έχει αναλάβει η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ), για τις ζημιές που υπέστησαν από τις κακοκαιρίες του περασμένου Σεπτέμβρη.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο κτίριο, όπως και τα υπόλοιπα που αναφέρονται, έχουν ελεγχθεί από τρία τουλάχιστον κλιμάκια μηχανικών, του Υπουργείου, της εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο για την ΕΕΕ και του Δήμου Δομοκού. Ωστόσο με εντολή του δημάρχου, Μπάμπη Λιόλιου, διερευνάται ήδη από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, το αίτιο που προκάλεσε τη συγκεκριμένη ζημιά.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες συμφιλίωσης στο Πεκίνο

Ο Τραμπ μαλώνει τον Νετανιάχου ξανά για τις επιθέσεις της Χαμάς και τον πόλεμο στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα