ΑΘΗΝΑ
00:52
|
02.05.2024
Τα σκουλήκια είναι μέσα και έξω από τις κονσέρβες του WFP για τα πεινασμένα παιδιά της Γάζας. Ντράπηκε και η ντροπή, που λένε...
Κουτί με "βοήθεια" του WFP στη Γάζα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κονσέρβες με σκουλήκια στέλνει στα παιδιά της Γάζας χωρίς απολύτως καμία ντροπή το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Τροφίμων του ΟΗΕ (WFP) στο οποίο εκτελεστική διευθύντρια διορίστηκε από τις ΗΠΑ η 69χρονη Σίντι Μακέιν (η χήρα του Αμερικανού αποβιώσαντος γερουσιαστή Τζον Μακέιν).

Πρόκειται για το γνωστό WFP του οποίου τα φορτηγά συνεργάζονται με τον ισραηλινό στρατό και περνούν στη Βόρεια Γάζα, εν αντιθέσει το εμπάργκο που έχει επιβάλλει μονομερώς το Ισραήλ στην οργάνωση του ΟΗΕ που βοηθά τους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες (UNRWA) εδώ και δεκαετίες…

Τα φορτηγά  του Παγκόσμιου Προγράμματος Τροφίμων περνούν τις τελευταίες βδομάδες στη Βόρεια Γάζα με τη σύμφωνη γνώμη του ισραηλινού στρατού μεταφέρουν όπως αποδεικνύεται και κονσέρβες γεμάτες σκουλήκια, όπως καταγράφεται σε βίντεο που ανάρτησε στο κανάλι του στο You Tube την Τρίτη η ειδησεογραφική ψηφιακή εφημερίδα Middle East Eye  και αναμετάδωσε στη συνέχεια η Παλαιστινιακή Πρεσβεία στην Κύπρο από το κανάλι της στην πλατφόρμα Χ.

Παρά τη δημοσιότητα και την κατακραυγή που προκαλεί το βίντεο η είδηση δεν έχει διαψευστεί από το WFP, πόσο μάλλον να διενεργηθεί έρευνα για το ποιος ευθύνεται για αυτό το αποτρόπαιο θέαμα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα