ΑΘΗΝΑ
03:04
|
03.05.2024
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την ερχόμενη Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, στις 20.00 το βράδυ στον Πολυχώρο Τέχνης των Εκδόσεων Πρεβέντη, στη Λάρισα.
Έκθεση Φωτογραφίας από την Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Φωτογραφική ειδησεογραφική έκθεση στη Λάρισα με θέμα την κάλυψη των γεγονότων του εφιαλτικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος της 28ης Φεβρουαρίου 2023 στα Τέμπη πραγματοποιεί από τις 25 Απριλίου η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (Ε.Φ.Ε).

Η έκθεση της Ε.Φ.Ε. έχει τίτλο «Έντεκα και Εικοσιένα» με αφορμή την ώρα (11.21 μ.μ.) κατά την οποία συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ε.Φ.Ε., στόχος της φωτογραφικής έκθεσης είναι «να συμβάλει σε μια κοινή προσπάθεια που θα συναντηθεί με την τοπική κοινωνία, με σωματεία και με μαζικούς φορείς, αγρότες, φοιτητές και μαθητές της Θεσσαλίας, ώστε συλλογικά να μπει στο στόχαστρο η λογική του «πάμε και όπου βγει».

«Με την έκθεση αυτή η Ένωση μας επιδιώκει να βάλει ένα λιθαράκι ώστε τα συναισθήματα θλίψης και οργής, να μετατραπούν σε γνώση για την ανάδειξη των διαχρονικών αιτιών, ώστε το έγκλημα αυτό να μην ξεχαστεί και να μην συγκαλυφθεί. Να μετατραπούν σε αγώνα, ενάντια στις πρακτικές που αντιμετωπίζουν τις ανάγκες μας ως «κόστος» για τα κέρδη των λίγων» τονίζει η Ε.Φ.Ε.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την ερχόμενη Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, στις 20.00 το βράδυ στον Πολυχώρο Τέχνης των Εκδόσεων Πρεβέντη, Παρ. Φιλελλήνων 3, Λάρισα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ο νέος πρωθυπουργός της Σερβίας

Εκστρατεία με επικεφαλής την Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο περί «ξένης επιρροής» στη Γεωργία ζητά Αρμοστής του ΟΗΕ

Το Σάο Τομέ και Πρίνσιπε ζητά επανορθώσεις για ηθική βλάβη από την Πορτογαλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα