ΑΘΗΝΑ
17:45
|
02.05.2024
Το τραγούδι της Αλεξίου που συμμετέχει στην εκστρατεία του Spotify, EQUAL, είναι το «Φύγε» που έκανε σε συνεργασία με τον ΛΕΞ.
Η φωτογραφία της Χάρις Αλεξίου σε billboard στη Νέα Υόρκη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην διεθνή εκστρατεία «Equal» της σουηδικής εταιρίας αναπαραγωγής μουσικής και τραγουδιών Spotify συμμετέχει και για έξι μήνες η Χάρις Αλεξίου.

Σε αυτό το πλαίσιο αναρτήθηκε τεράστια φωτογραφία της Χάρις Αλεξίου σε πολυώροφο κτίριο της φημισμένης πλατείας Τάιμς Σκουέαρ της Νέας Υόρκης.

Στην εκστρατεία του Spotify  για την ενίσχυση της γυναικείας επιρροής στην μουσική βιομηχανία συμμετέχουν άλλες 35 τραγουδίστριες από δεκάδες χώρες ενώ τα τραγούδια τους συμπεριλαμβάνονται στην διεθνή λίστα «Equal Global» στο Spotify και σε αντίστοιχες local playlists.

Το τραγούδι της Αλεξίου που συμμετέχει σε αυτή την εκστρατεία είναι το «Φύγε» που έκανε σε συνεργασία με τον ΛΕΞ και περιλαμβάνεται στην πρόσφατη δισκογραφική δουλειά της «REWORKS» που κυκλοφόρησε από την ESTIA RECORDINGS και τη MINOS EMI/UNIVERSAL.

Το «Φύγε» κατάφερε να ξεπεράσει τα 4,5εκ. streams συνολικά, τις 2,6 εκατομμύρια θεάσεις και να φτάσει στις υψηλότερες θέσεις των πινάκων δημοτικότητας σε YouTube, Spotify και Shazam.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αποκαλύφθηκε το πρόσωπο γυναίκας Νεάντερταλ 75.000 ετών

Έξοδος Πάσχα: Αυξημένη κίνηση σε λιμάνια και δρόμους

«Τουλάχιστον 51» οι νεκροί της σφαγής στο Σπίτι των Συνδικάτων της Οδησσού

Νίσυρος: Προφυλακιστέος ο αρχαιοφύλακας που παρενοχλούσε ανήλικα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα