ΑΘΗΝΑ
10:06
|
19.05.2024
Η Ρωσία και η Κίνα υπέγραψαν μνημόνιο κατανόησης και συνεργασίας στον τομέα των επιχειρήσεων θαλάσσιας έρευνας και διάσωσης.
Το σύμφωνο θα οδηγήσει τις δύο δυνάμεις να συνεργάζονται κατά τη διάρκεια αποστολών έρευνας και διάσωσης στη θάλασσα, δήλωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Ρωσία και η Κίνα υπέγραψαν μνημόνιο κατανόησης και συνεργασίας στον τομέα των επιχειρήσεων θαλάσσιας έρευνας και διάσωσης, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, αναφέρει το praktore;io TASS.

«Κατά την επίσκεψή του στην Κίνα, ο Ανώτατος Διοικητής του Ρωσικού Ναυτικού Αλεξάντερ Μοϊσέγιεφ συναντήθηκε με τον Ανώτατο Διοικητή του Κινεζικού Ναυτικού Χου Ζονγκμίνγκ. Η ρωσική και η κινεζική πλευρά συζήτησαν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων συνεργασίας μεταξύ της Ρωσίας και της Κίνας Ναυτικό Ως αποτέλεσμα της συνάντησης, οι ναύαρχοι Αλεξάντερ Μοϊσέγιεφ και Χου Ζονγκμίνγκ υπέγραψαν στο μνημόνιο κατανόησης και συνεργασίας στον τομέα της θαλάσσιας διάσωσης.

Σύμφωνα με το υπουργείο, οι πλευρές τόνισαν τη σημασία της ανάπτυξης της συνεργασίας μεταξύ των ναυτικών των δύο χωρών «για το συμφέρον της ασφάλειας και της σταθερότητας στον παγκόσμιο ωκεανό».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Λαβρόφ: Η Ευρώπη δεν θα είναι εταίρος της Ρωσίας για τουλάχιστον μία γενιά

Γεωργία: Παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας καταγγέλλει το κυβερνών κόμμα

Ζελένσκι: Η ρωσική επίθεση στο Χάρκοβο μπορεί να έχει και δεύτερο κύμα

Πρόεδρος Κένυας: Διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα χωρίς αποκλεισμούς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα