ΑΘΗΝΑ
13:48
|
07.05.2024
Η Ρωσία και η Κίνα υπέγραψαν μνημόνιο κατανόησης και συνεργασίας στον τομέα των επιχειρήσεων θαλάσσιας έρευνας και διάσωσης.
Το σύμφωνο θα οδηγήσει τις δύο δυνάμεις να συνεργάζονται κατά τη διάρκεια αποστολών έρευνας και διάσωσης στη θάλασσα, δήλωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Ρωσία και η Κίνα υπέγραψαν μνημόνιο κατανόησης και συνεργασίας στον τομέα των επιχειρήσεων θαλάσσιας έρευνας και διάσωσης, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, αναφέρει το praktore;io TASS.

«Κατά την επίσκεψή του στην Κίνα, ο Ανώτατος Διοικητής του Ρωσικού Ναυτικού Αλεξάντερ Μοϊσέγιεφ συναντήθηκε με τον Ανώτατο Διοικητή του Κινεζικού Ναυτικού Χου Ζονγκμίνγκ. Η ρωσική και η κινεζική πλευρά συζήτησαν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων συνεργασίας μεταξύ της Ρωσίας και της Κίνας Ναυτικό Ως αποτέλεσμα της συνάντησης, οι ναύαρχοι Αλεξάντερ Μοϊσέγιεφ και Χου Ζονγκμίνγκ υπέγραψαν στο μνημόνιο κατανόησης και συνεργασίας στον τομέα της θαλάσσιας διάσωσης.

Σύμφωνα με το υπουργείο, οι πλευρές τόνισαν τη σημασία της ανάπτυξης της συνεργασίας μεταξύ των ναυτικών των δύο χωρών «για το συμφέρον της ασφάλειας και της σταθερότητας στον παγκόσμιο ωκεανό».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Έκλεισε το πέρασμα στην Ράφα – Ανακοίνωση του ΥΠ.ΕΣ. της Γάζας

Πυρά από Βραζιλία, Βενεζουέλα κατά Ισραήλ για την επιχείρηση στη Ράφα

Συνομιλίες Ουκρανίας-ΗΠΑ για διμερή συμφωνία ασφαλείας

Σι Τζινπίνγκ: Δεν θα ξεχαστούν τα ΝΑΤΟϊκά χτυπήματα στην κινεζική πρεσβεία του Βελιγραδίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα