ΑΘΗΝΑ
02:29
|
05.05.2024
Ασφυξία που προήλθε μετά από κατάποση τροφής, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ήταν τελικά η αιτία θανάτου του βρέφους στην Κω.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη των γονιών του άτυχου βρέφους για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα βρέφος, ηλικίας μόλις ενός έτους, μεταφέρθηκε νεκρό λίγο πριν τις 8 χθες το βράδυ στο νοσοκομείο της Κω, δίχως σφυγμό και χωρίς να αναπνέει. Οι γιατροί, παρά τις προσπάθειες τους, δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στην ζωή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι στο αναπνευστικό σύστημα του βρέφους υπήρχαν τροφές με αποτέλεσμα τη μη ροή οξυγόνου, ενώ έγινε λόγος για εκδορές, εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματος του αλλά και σημάδια που παρέπεμπαν σε πιθανή σεξουαλική κακοποίηση.

Οι γονείς προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα και ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς πως τα τραύματα που έφερε το κοριτσάκι προέρχονταν πιθανόν από χτυπήματα που δέχθηκε από τον αδερφό της, ηλικίας 2 ετών, είτε από κάποια ατυχήματα, ενώ σχετικά με τον πρωκτικό δακτύλιο δήλωσαν άγνοια.

Τελικά η αιτία θανάτου αποδείχθηκε ασφυξία που προήλθε μετά από κατάποση τροφής, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ενώ τα υπόλοιπα ευρήματα συνάδουν με αυτή την αιτία θανάτου, οι δε εκδορές που έφερε η σορός του μωρού είναι παλαιότερες. Αυτή την ώρα εξετάζεται και το άλλο παιδί της οικογένειας από τον ιατροδικαστή.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη των γονιών του άτυχου βρέφους για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Κατολισθήσεις, πλημμύρες σάρωσαν το νότιο Σουλαουέζι της Ινδονησίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα