ΑΘΗΝΑ
09:19
|
06.05.2024
Μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. για το ντέρμπι κορυφής της Super League.
Aπαγορεύεται στους φιλάθλους και να συνοδεύσουν με μηχανές τις αποστολές των ομάδων τους προς το γήπεδο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με ανακοινώσεις της η ΕΛ.ΑΣ. γνωστοποίησε ότι απαγορεύεται στους φιλάθλους της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού να συγκεντρωθούν έξω από τα ξενοδοχεία, που διαμένουν οι ομάδες τους ενόψει του μεταξύ τους ντέρμπι που θα διεξαχθεί απόψε στις 20:30 στην OPAP ARENA για τα πλέι οφ της Super League.

Επιπλέον στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι απαγορεύεται στους φιλάθλους και να συνοδεύσουν με μηχανές τις αποστολές των ομάδων τους από τα ξενοδοχεία προς το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι απαγορεύσεις έξω από τα δύο ξενοδοχεία ισχύουν από τις 3:30 το μεσημέρι έως και την ώρα έναρξης του αγώνα και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. επιβάλλονται «καθώς οι οργανωτές δεν γνωστοποίησαν στην κατά τόπο Αστυνομική Αρχή, την πρόθεσή τους να καλέσουν το ευρύ κοινό να συμμετάσχει, σε συγκεκριμένο τόπο και χρόνο, σε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ως οφείλουν, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 παρ. 1 & 2 του Ν.4703/2020 και του άρθρου 3 του Π.Δ. 73/2020, κι ως εκ τούτου δεν τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία της ισχύουσας νομοθεσίας περί δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων και αφετέρου από τη διεξαγωγή της εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και επαπειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην συγκεκριμένη περιοχή, της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών, της λειτουργίας των υποδομών και κοινωφελών εγκαταστάσεων του σημείου πραγματοποίησής της.»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκλογές στο Τσαντ, οι πρώτες του Σαχέλ μετά το κύμα πραξικοπημάτων

Πώς θα κινηθούν σήμερα τα ΜΜΜ

Μεξικό: Αναγνωρίστηκαν τα πτώματα του Αμερικανού και των δυο Αυστραλών τουριστών

78 νεκροί και 105 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα