ΑΘΗΝΑ
22:20
|
04.05.2024
Στα δικαστήρια βρέθηκε για να καταθέσει ως μάρτυρας ο -εκλεγμένος με τους Σπαρτιάτες- ανεξάρτητος βουλευτής, Διονύσης Βαλτογιάννης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο ανεξάρτητος πλέον, πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος, μετά την απολογία του για το πρωτοφανές περιστατικό ξυλοδαρμού εντός της Βουλής, σε βάρος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας επέβαλαν στον ανεξάρτητο βουλευτή όρο να μην προσεγγίζει σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων τον Βασίλη Γραμμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος για αυτόφωρο κακούργημα που επισύρει ποινή κάθειρξης 10 ετών, δήλωσε μετανιωμένος για το περιστατικό που τον έφερε ενώπιον της Δικαιοσύνης , αρνούμενος, όμως, ότι γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης.

Στα δικαστήρια βρέθηκε νωρίτερα για να καταθέσει ο –εκλεγμένος με τους Σπαρτιάτες– ανεξάρτητος βουλευτής, Διονύσης Βαλτογιάννης, ο οποίος ήταν παρών εντός της αίθουσας, κατά την διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο μάρτυρας κατέθεσε ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με χυδαίο τρόπο στον κατηγορούμενο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Σαντίκ Καν επανεξελέγη δήμαρχος του Λονδίνου για τρίτη θητεία

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα