ΑΘΗΝΑ
09:58
|
19.05.2024
Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, δήλωσαν οι πυροσβέστες του Παρισιού, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος ολικής κατάρρευσης.
Τα φτερά του μύλου του εμβληματικού Moulin Rouge έπεσαν στη διάρκεια της νύχτας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τα φτερά του Moulin Rouge, του παγκοσμίως διάσημου μύλου του παρισινού καμπαρέ, έπεσαν τη νύχτα από Τετάρτη (24/4) προς Πέμπτη, όπως δήλωσαν πυροσβέστες στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), επιβεβαιώνοντας πληροφορίες από το κανάλι BFMTV και δήλωση εκπροσώπου της επιχείρησης.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, δήλωσαν οι πυροσβέστες του Παρισιού, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος κατάρρευσης. Τα αίτια αυτής της πτώσης είναι προς το παρόν άγνωστα. «Δεν γνωρίζουμε τι συνέβη, έγινε μεταξύ 02:00 και 03:00 πμ, κανένας δεν τραυματίστηκε», είπε ο εκπρόσωπος της επιχείρησης προσθέτοντας ότι τι τελευταίο σόου της χθεσινής ημέρας είχε τελειώσει στη 01:15 πμ. «Είναι η πρώτη φορά που συνέβη ένα τέτοιο ατύχημα από τη δημιουργία του, στις 6 Οκτωβρίου 1889», πρόσθεσε ο ίδιος αξιωματούχος και διαβεβαίωσε ότι «κάθε εβδομάδα, η τεχνική διεύθυνση του καμπαρέ ελέγχει τον μηχανισμό των φτερών του μύλου και δεν είχε διαπιστώσει κανένα πρόβλημα».

Το μόνο σοβαρό ατύχημα που συνέβη στον «ναό του χορού κανκάν» ήταν μια πυρκαγιά λόγω εργασιών το 1915, σύμφωνα με το καμπαρέ, εξαιτίας της οποίας χρειάστηκε να κλείσει για 9 χρόνια. Το διάσημο καμπαρέ που βρίσκεται στους πρόποδες του λόφου της Μονμάρτρης, θα γιορτάσει την 135η επέτειό του στις 6 Οκτωβρίου. Το Moulin Rouge είναι ανοιχτό καθημερινά και παρουσιάζει δύο παραστάσεις κάθε βράδυ υποδεχόμενο στους χώρους του 850 επισκέπτες ή 600.000 ετησίως.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκδηλώσεις Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του «Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024»

Ο καιρός σήμερα: Ζέστη και αφρικανική σκόνη

Απονευρωμένοι αλγολόγοι, παροπλισμένα Ιατρεία Πόνου και ασθενείς στο έλεος της οδύνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα