ΑΘΗΝΑ
12:13
|
15.05.2024
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολίασε τη διάρρηξη σε γραφείο του υπουργείου και τη διαρροή προσωπικών δεδομένων αποδήμων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ζήτημα παραίτησης της υπουργού Εσωτερικών, Νίκης Κεραμέως, έθεσε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, αναφορικά με την καταγγελία για διάρρηξη σε γραφείο του υπουργείου και της διαρροής προσωπικών δεδομένων αποδήμων.

Ερωτηθείς για τη διαρροή των απόρρητων προσωπικών δεδομένων των εκλογέων του εξωτερικού αλλά και την προχθεσινή διάρρηξη στο γραφείο της διεύθυνσης εκλογών, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε: «Τη μια κλέβουν τα emails χιλιάδων εκλογέων παράνομα. Προσποιούνται ότι τα μάζεψε μόνη η κα. Ασημακοπούλου και πιάνονται ψευδόμενοι. Δεν περνά ένας μήνας και γίνεται στο υπουργείο Εσωτερικών διάρρηξη στο γραφείο του διευθυντή που είναι υπεύθυνος για τις ευρωπαϊκές εκλογές και το υπουργείο κάνει λόγο για “φερόμενη διάρρηξη”. Είναι δυνατόν; Είναι σοβαρό ευρωπαϊκό κράτος; Είναι αξιόπιστη κυβέρνηση αυτή; Υπάρχει σοβαρό ζήτημα εμπιστοσύνης προς την κα. Κεραμέως και τον κ. Μητσοτάκη που την καλύπτει. Σοβαρό ζήτημα εμπιστοσύνης. Για εμένα υπάρχει ζήτημα παραίτησης της κας. Κεραμέως, το λέω ευθέως».

«Δεν μπορεί εδώ και ενάμιση μήνα η Υπουργός Εσωτερικών να σιωπά, να κρύβεται. Για μένα η κα. Κεραμέως έχει χρέος να απολογηθεί και αν δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις, να παραιτηθεί, διότι είμαστε λίγες εβδομάδες πριν τις ευρωπαϊκές εκλογές και υπάρχει ζήτημα αξιοπιστίας», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέα Καληδονία: Τρεις νεκροί σε ταραχές μετά την απόφαση της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης

Νέα ένταση στην Τιφλίδα και μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου ξένων πρακτόρων

Ο Τραγουδόσαυρος σατιρίζει το Ζάρι και ρίχνει εξάρες

Κάρφωσε τον Τραμπ για την πορνοστάρ ο άλλοτε έμπιστος δικηγόρος Κόεν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα