ΑΘΗΝΑ
09:28
|
21.05.2024
Παραγγελία της Γεωργίας Αδειλίνη προς την Εισαγγελία Εφετών για τους 15 αθωωθέντες και για την αναγνώριση ελαφρυντικών στους 6 καταδικασθέντες.
Έφεση κατά της απόφασης του τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων σκόπευαν να υποβάλουν και οι δικηγόροι των συγγενών των θυμάτων
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Παραγγελία προς την Εισαγγελία Εφετών, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο άσκησης έφεσης στην χθεσινή δικαστική απόφαση για την πολύνεκρη πυρκαγιά στο Μάτι, απέστειλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη.

Συγκεκριμένα, η κ. Αδειλίνη, απέστειλε σήμερα στη Διευθύνουσα την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών παραγγελία με την οποία ζητά την αυτεπάγγελτη έφεση για τους 15 αθωωθέντες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, αλλά και για την αναγνώριση ελαφρυντικών περιστάσεων στους 6 καταδικασθέντες όπως και για τις επιμέρους ποινές που επιβλήθηκαν και την μετατροπή τους σε εξαγοράσιμες.

«Παρακαλούμε να διερευνηθεί η αυτεπάγγελτη εκ μέρους σας άσκηση του ενδίκου μέσου της εφέσεως ως προς τους αθωωθέντες με την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για το Μάτι, καθώς και ως προς την αναγνώριση ελαφρυντικών περιστάσεων στους καταδικασθέντες με την ίδια ως άνω απόφαση, τις επιμέρους ποινές που επιβλήθηκαν σ’ αυτούς και τον τρόπο έκτισης εν γένει των ποινών», αναφέρει η παραγγελία.

Σημειώνεται πως αίτημα για άσκηση έφεσης κατά της απόφασης του τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων σκόπευαν να υποβάλουν και οι δικηγόροι των συγγενών των θυμάτων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καλαμάτα: Επίθεση των ΜΑΤ εναντίον συγκέντρωσης για το ναυάγιο της Πύλου

Το Ιράν αποχαιρετά τον πρόεδρό του Εμπραχίμ Ραϊσί

Νεκρά δύο αδέλφια μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Αθήνα

Ο καιρός σήμερα: Αίθριος καιρός και υψηλές θερμοκρασίες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα