ΑΘΗΝΑ
04:51
|
21.05.2024
Όλοι οι συλληφθέντες κατηγορούνται για -κατά περίπτωση- αντίσταση, παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών και για καταδικαστικές αποφάσεις.
8 Μαρτίου: Έκρηξη σε πάρκινγκ δίπλα σε βενζινάδικο στον Πειραιά
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην σύλληψη τεσσάρων ακόμα ατόμων τα οποία φέρονται να εμπλέκονται σε βομβιστικές επιθέσεις στα πλαίσια του εμφύλιου της Greek Mafia, προχώρησε Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ.

Η πρώτη υπόθεση για την οποία συνελήφθησαν δύο άτομα, αφορά σε ισχυρή έκρηξη σε πάρκινγκ δίπλα σε βενζινάδικο επί της οδού Ομηρίδου Σκυλίτση στον Πειραιά, το οποίο ανήκε σε άτομο που εμπλέκονταν στην Greek Mafia το οποίο πρόσφατα είχε δολοφονηθεί μετά από ενέδρα, που σημειώθηκε στις 8 Μαρτίου και από την οποία προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε αυτοκίνητα και σπίτια, που βρίσκονταν κοντά στο σημείο.

Δύο ακόμα άτομα συνέλαβαν οι αρχές για έκρηξη που σημειώθηκε, τέσσερις μέρες μετά, στις 12 Μαρτίου, σε κάβα στην Καλλιθέα προκαλώντας μεγάλες υλικές καταστροφές στο κατάστημα και παρακείμενα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Όλοι οι συλληφθέντες κατηγορούνται για – κατά περίπτωση – αντίσταση, παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών και για καταδικαστικές αποφάσεις.

Στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθη ακόμη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ όλοι οδηγούνται στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Υπερήφανος δηλώνει ο Ιβάν Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ

Διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Κλιματικής κρίσης ετοιμάζουν οι πυροσβέστες

Λαμία: Σταφυλόκοκκος στα γεύματα που προκάλεσαν δηλητηρίαση στους μαθητές

Ιταλία: Γέννησε στο κρουαζιερόπλοιο και σκότωσε το βρέφος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα