ΑΘΗΝΑ
09:13
|
21.05.2024
Οι δύο 12χρονοι καβγάδισαν για άγνωστη αιτία στο προαύλιο του σχολείου, όταν ο ένας χτύπησε τον άλλο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας δωδεκάχρονος απείλησε συμμαθητή του με μαχαίρι στο προαύλιο δημοτικού σχολείου, στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από διαπληκτισμό.

Το νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων συνέβη το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας, στη Σταυρούπολη. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δύο 12χρονοι καβγάδισαν για άγνωστη αιτία, ενώ στη συνέχεια ο ένας από τους δύο ανήλικους χτύπησε τον άλλο, προκαλώντας του απλές σωματικές βλάβες. Στη συνέχεια, ο 12χρονος που χτυπήθηκε ζήτησε από τον φίλο του -επίσης 12 ετών- ένα μαχαίρι, με το οποίο απείλησε τον δράστη της εις βάρος του επίθεσης.

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που οδήγησαν τους εμπλεκόμενους ανήλικους και τους γονείς τους στο Τμήμα Ασφαλείας «Παύλου Μελά». Παρότι δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις για τα κατ’ έγκληση διωκόμενα αδικήματα, από την ΕΛ.ΑΣ. σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δύο 12χρονων, που συνδέονται με την κατοχή του μαχαιριού, όπως επίσης σε βάρος του 45χρονου, πατέρα του ενός.

Με προφορική εντολή εισαγγελέα, οι δύο ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι και η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καλαμάτα: Επίθεση των ΜΑΤ εναντίον συγκέντρωσης για το ναυάγιο της Πύλου

Το Ιράν αποχαιρετά τον πρόεδρό του Εμπραχίμ Ραϊσί

Νεκρά δύο αδέλφια μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Αθήνα

Ο καιρός σήμερα: Αίθριος καιρός και υψηλές θερμοκρασίες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα