ΑΘΗΝΑ
07:26
|
17.05.2024
Το περιστατικό διαδραματίστηκε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, με τον 51χρονο να οδηγείται ένα 24ωρο αργότερα στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Κακουργηματική δίωξη ασκήθηκε κατά του 51χρονου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κακουργηματική δίωξη ασκήθηκε κατά ενός άνδρα 51 ετών στο Κιλκίς, ο οποίος το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης επιτέθηκε με τσεκούρι κατά αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν σε κλήση για ενδοοικογενειακή βία.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό έλαβε χώρα περίπου στις 10 το βράδυ, όταν η 70χρονη μητέρα του δράστη κάλεσε την Άμεση Δράση, καταγγέλλοντας ότι ο γιος της, για ασήμαντη αφορμή, έσπαγε αντικείμενα στο σπίτι όπου ζούσε με τους ηλικιωμένους γονείς του.

 Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον συλλάβουν, ο δράστης τους επιτέθηκε με τσεκούρι, χωρίς ευτυχώς να προκαλέσει τραυματισμό.

Τα τσεκούρια που κατάσχεσαν οι αστυνομικοί

Προς στιγμήν ο δράστης διέφυγε, προκαλώντας με το ίδιο τσεκούρι φθορές στο περιπολικό της αστυνομίας και τελικά συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα, όταν επιστρέφοντας στο σπίτι, αποπειράθηκε να εκ νέου να επιτεθεί στους αστυνομικούς με δεύτερο τσεκούρι, αλλά εκείνοι κατάφεραν αυτή τη φορά να τον αφοπλίσουν.

Το επεισόδιο διαδραματίστηκε το βράδυ της Μ. Τρίτης σε χωριό του Κιλκίς, με τον 51χρονο να οδηγείται ένα 24ωρο αργότερα στον αρμόδιο εισαγγελέα πρωτοδικών που του απήγγειλε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βία κατά υπαλλήλων, ενδοοικογενειακή βία, παραβάσεις του νόμου περί όπλων κ.ά.

Παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για αύριο, Μ. Παρασκευή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

11χρονα γενέθλια της ΒΙΟΜΕ στις 17 και 18 Μαΐου

Για το Μουσείο η πενθήμερη εργασία

Ο καιρός σήμερα: Ζέστη, αφρικανική σκόνη και ισχυροί άνεμοι

Νεκρή Ελληνίδα στην επαρχία Ουσάκ της Τουρκίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα