ΑΘΗΝΑ
04:12
|
29.05.2024
Ο θετός γιος του Ολεξάντρ Σίρσκι, Ιβάν Σίρσκι, συμμετείχε σε μαζική μοτοπορεία στο Σίδνεϊ για την Ημέρα της Νίκης.
Ιβάν Σίρσκι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο θετός γιος του αρχιστράτηγου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Αλεξάντερ Σίρσκι, Ιβάν Σίρσκι, ηγήθηκε μιας συγκέντρωσης στο Σίδνεϊ προς τιμήν της Ημέρας της Νίκης, μιλώντας στο RIA Novosti για τον σεβασμό του προς τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και για την τιμή της μνήμης του προπάππου του – ενός συμμετέχοντος στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο.

Ο Ιβάν Σύρσκι δήλωσε στο RIA Novosti ότι συμμετέχει στην εκδήλωση από «σεβασμό» προς τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν, καθώς και για τη μνήμη του προπάππου του, ο οποίος «πολέμησε στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο».

Όπως δήλωσε στο RIA Novosti ο Σέμιον Μπόικοφ, Ρώσος ακτιβιστής στην Αυστραλία:

Ο Σίρσκι τζούνιορ τα πηγαίνει περίφημα. Παρ’ όλες τις απειλές από την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και τον ουκρανικό Τύπο, συνεχίζει να συμμετέχει στο συλλαλητήριο της Ημέρας της Νίκης για 10 συνεχόμενα χρόνια. Έχουμε μια τέτοια παράδοση – να διοργανώνουμε μία μηχανοκίνητη πορεία στο Σίδνεϊ την ημέρα αυτή, και σήμερα ο Σίρσκι το ξεκίνησε με ένα τζιπ με τη ρωσική σημαία και την κορδέλα του Αγίου Γεωργίου. Εξέφρασε την υποστήριξή του προς τον Πρόεδρο και τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του, επιβεβαιώνοντας τη θετική του στάση απέναντι στην Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση. Επίσης, τίμησε την Ημέρα της Νίκης.

Ο Μπόικοφ πρόσθεσε ότι οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο αντιμετώπισαν την παρεμπόδιση της εκδήλωσης από την αυστραλιανή αστυνομία. Σύμφωνα με τον ακτιβιστή, σε έναν από τους συμμετέχοντες επιβλήθηκε ακόμη και πρόστιμο 337 δολαρίων για τη ρωσική σημαία – στους φρουρούς δεν άρεσε το γεγονός ότι η σημαία ήταν τοποθετημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να κοιτάζει έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου – μια παράδοση που είναι φυσιολογική για τις διαδηλώσεις στην Αυστραλία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε από καρκίνο ο Γιώργος Προβόπουλος

Πώς να μην ντυθείτε και τι να μην πάρετε μαζί σας αύριο στον τελικό της Conferance League

Πυρά Χεζμπολάχ κατά Ισραήλ για το νέο μακελειό στη Γάζα

Δημοσκόπηση Μetron Αnalysis: Μακριά από τον στόχο η ΝΔ-Άνοδος ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα