ΑΘΗΝΑ
17:18
|
19.05.2024
Σε ανακοίνωσή της η Ιρακινή Αντίσταση δήλωσε ότι χτύπησε και επιτέθηκε στην Ισραηλινή αεροπορική βάση στο Εϊλάτ με drones.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η ιρακινή αντίσταση σε ανακοίνωσή της δήλωσε ότι οι μαχητές της πραγματοποίησαν επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος κατά της ισραηλινής αεροπορικής βάσης στο Εϊλάτ για να αντιμετωπίσουν την κατοχή του σιωνιστικού καθεστώτος, να βοηθήσουν τους κατοίκους της Γάζας και ως απάντηση στη δολοφονία των Παλαιστινίων αμάχων από τους Ισραηλινούς.

Αυτή είναι η τέταρτη επίθεση της ιρακινής αντίστασης στα κατεχόμενα εδάφη σε λιγότερο από 12 ώρες.

Νωρίτερα την Τρίτη, η ιρακινή αντίσταση ανακοίνωσε ότι η ισραηλινή βάση «Τζόναθαν» έγινε στόχος επίθεσης με μη επανδρωμένο αεροσκάφος.

Η οργάνωση-ομπρέλα των ομάδων της αντίστασης στο Ιράκ έδωσε επίσης στη δημοσιότητα ένα βίντεο από την επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος εναντίον της αεροπορικής βάσης του Ισραηλινού στρατού στο λιμάνι του Εϊλάτ (Um al-Rasrash),στο νότιο Ισραήλ, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Από την έναρξη του ισραηλινού πολέμου στη Γάζα, οι περιφερειακές ομάδες αντίστασης, συμπεριλαμβανομένης της Ισλαμικής Αντίστασης του Ιράκ, συνεχίζουν να στοχεύουν τα συμφέροντα των ΗΠΑ και του Ισραήλ.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αναγκαστική προσγείωση για τον πρόεδρο του Ιράν κοντά στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν

Κασσελάκης: Σχέση καλής γειτονίας μόνο αν η Τουρκία αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Ποντίων

Σλοβακία: Δεν κινδυνεύει πλέον η ζωή του πρωθυπουργού Φίτσο μετά την επίθεση

Συνετρίβη απόπειρα πραξικοπήματος στην Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα