ΑΘΗΝΑ
14:47
|
19.05.2024
Ένα τεράστιο δέντρο έπεσε σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Κουάλα Λουμπούρ την Τρίτη, σκοτώνοντας έναν άνδρα.
Άποψη των διασωστών που εργάζονται όταν ένα δέντρο έπεσε στο Jalan Sultan Ismail, έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Κουάλα Λουμπούρ, καταστρέφοντας 17 αυτοκίνητα και διακόπτοντας την υπηρεσία μονόδρομου, φαίνεται μέσα από ένα παράθυρο, στην Κουάλα Λουμπούρ, Μαλαισία, 7 Μαΐου 2024
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα τεράστιο δέντρο έπεσε σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Κουάλα Λουμπούρ την Τρίτη, σκοτώνοντας έναν άνδρα, τραυματίζοντας άλλους δύο, διαταράσσοντας τις υπηρεσίες monorail και προκαλώντας ζημιές σε περισσότερα από δώδεκα αυτοκίνητα, δήλωσαν αξιωματούχοι, αναφέρει το Reuters.

Βίντεο και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν το δέντρο να ξεριζώνεται και να γκρεμίζεται κατά μήκος του δρόμου Jalan Sultan Ismail μέσα σε έντονη κίνηση, περίπου ένα χιλιόμετρο από τους εμβληματικούς Δίδυμους Πύργους Petronas.

Η σορός ενός 47χρονου άνδρα απομακρύνθηκε από το σημείο, σύμφωνα με την αστυνομία και την πυροσβεστική υπηρεσία, ενώ από το συμβάν επλήγησαν 17 αυτοκίνητα.

Ένας Μαλαισιανός οδηγός ride-share, 26 ετών, και μια 72χρονη Σουηδή που πιστεύεται ότι ήταν πελάτης του, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για θεραπεία, είπε αξιωματούχος της αστυνομίας στους δημοσιογράφους.

Μερικά από τα κλαδιά του δέντρου έπεσαν σε μια υπερυψωμένη σιδηροδρομική γραμμή που εκτείνεται παράλληλα με το δρόμο, έδειξαν οι φωτογραφίες.

Ως αποτέλεσμα, τα σιδηροδρομικά δρομολόγια καθυστέρησαν, ανέφερε ο χειριστής του τρένου σε ανακοίνωση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Χερσώνα: Ένας νεκρός, 16 τραυματίες από ουκρανική επίθεση σε λεωφορείο

Ζημιές από έκρηξη χειροβομβίδας στην Αγία Βαρβάρα

Σεισμός 3,8 Ρίχτερ νότια του Ρεθύμνου

Εκλογές ΤΕΕ: Στις κάλπες σήμερα οι Μηχανικοί

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα