ΑΘΗΝΑ
23:59
|
19.05.2024
Λύση σε ένα πολυετές ζήτημα έδωσε ο Δήμος Πατραίων δημιουργώντας το πρώτο νεκροταφείο μικρών κατοικίδιων ζώων στην περιοχή Βόλα στα Βραχναίικα,
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το πρώτο νεκροταφείο μικρών ζώων στην Θέση Βόλα στα Βραχναίικα, απέκτησε ο Δήμος Πατραίων, προσφέροντας λύση στο πολυετές ζήτημα ταφής των κατοικίδιων στην ευρύτερη περιοχή.

Πρόκειται για μία σημαντική υπηρεσία στους ανθρώπους που θέλουν να αποχαιρετήσουν το αγαπημένο τους κατοικίδιο με αξιοπρέπεια σε συγκεκριμένο χώρο.

Το πρώτο αδειοδοτημένο κοιμητήριο μικρών ζώων (σκύλοι και γάτες) στην Πάτρα, που είναι γνωστό σαν «Pet Cemetery» είναι κατά τους ιδρυτές του «ένας ασφαλής και ήρεμος τόπος διαμορφωμένος κατάλληλα, ώστε να τιμήσει για πάντα τη μνήμη των αγαπημένων σας ζώων».

Στο κοιμητήριο ζώων Pet Cemetery παρέχεται η δυνατότητα να τοποθετηθεί στο μνήμα του ζώου σήμανση με το όνομά του και άλλα στοιχεία.

Προσφέρεται παράλληλα και η υπηρεσία της παραλαβής του κατοικίδιου σας από το σπίτι σας ή από το χώρο του κτηνιατρείου, με το αδειοδοτημένο και ειδικά διαμορφωμένο όχημα και με δωρεάν υπηρεσία εντός Πατρών.

Η 24ωρη εξυπηρέτηση που παρέχεται δίνει την ευελιξία στους κηδεμόνες μικρών ζώων να επικοινωνήσουν με το κοιμητήριο όποτε χρειάζεται με τη δέσμευση να προσφέρει την υπηρεσία αυτή με αγάπη και αφοσίωση.Η Πάτρα απέκτησε το πρώτο κοιμητήριο μικρών ζώων | Alfavita

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιράν: Ενεργοποιήθηκε το σύστημα Copernicus για την αναζήτηση του ελικοπτέρου

Θρίλερ στο Ιράν: Αναγκαστική προσγείωση για τον Πρόεδρο κοντά στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν (upd)

Mamma Mia: Η ανάγκη του προοδευτικού κόσμου για μητρική θαλπωρή

Οι Ταμίλ της Σρι Λάνκα συμπληρώνουν 15 χρόνια από το τέλος του εμφυλίου πολέμου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα