ΑΘΗΝΑ
00:38
|
18.07.2026
Θραύσματα από ουκρανικό πύραυλο που κατέρριψε η αεράμυνα έπληξαν το κτίριο.
17 άτομα ανέσυραν ζωντανά οι διασώστες
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο αριθμός των νεκρών από τη κατάρρευση τμήματος 10όροφης πολυκατοικίας που επλήγη, χθες Κυριακή, από ουκρανική οβίδα στη νοτιοδυτική πόλη Μπέλγκοροντ της Ρωσίας αυξήθηκε στους 15, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών σε ανακοίνωσή του στο κανάλι του Telegram.

«Οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης και η απομάκρυνση των συντριμμιών έχουν ολοκληρωθεί», ανέφερε εκπρόσωπος του υπουργείου, προσθέτοντας ότι οι διασώστες κατάφεραν να ανασύρουν ζωντανούς δεκαεπτά ενοίκους της πολυκατοικίας.

Εντωμεταξύ συνεχίζονται οι ουκρανικές επιθέσεις καθώς κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι ρωσικές δυνάμεις αεράμυνας αναχαίτισαν 31 ουκρανικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV), τέσσερις πυραύλους Storm Shadow και 12 ρουκέτες Olkha MLRS πάνω από τις περιοχές Μπέλγκοροντ, Κουρσκ και Λιπέτσκ καθώς και πάνω από το έδαφος της Κριμαίας, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα