ΑΘΗΝΑ
19:01
|
28.09.2024
Η νεαρή κατηγορείται πως μαζί με τον σύντροφό της σκότωσαν το νεογέννητο παιδί τους και στη συνέχεια ο άνδρας το πέταξε στα σκουπίδια.
Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με το νεκρό βρέφος, που εντοπίστηκε σε χωματερή στη Βραυρώνα την περασμένη Παρασκευή (10/5).

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εκτίμηση το μωρό φαίνεται πως είχε γεννηθεί ζωντανό.

Σύμφωνα με το STAR, ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι το μωρό κατά πάσα πιθανότητα γεννήθηκε ζωντανό και ο θάνατός του επήλθε σε δεύτερο χρόνο. Ωστόσο, αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών για να επιβεβαιωθεί η πρώτη εκτίμηση και να καταλήξει ο ιατροδικαστής στα τελικό του συμπέρασμα.

Πολλά ερωτήματα προκαλούν όσα κατέθεσε η μητέρα του μωρού. Φέρεται να υποστήριξε ότι το μωρό το έχασε στα χωράφια μαζεύοντας ελιές. Αυτό, όπως είπε, έγινε πριν από περίπου πέντε μήνες, σε ένα χωριό που δούλευε έξω από την Αθήνα. Δεν το έθαψε, μάλιστα, όπως φέρεται να είπε, γιατί η κύηση ήταν στην αρχή και το μόνο που είδε ήταν αίμα. Η ίδια υποστήριξε επίσης, ότι το παιδί το είχε κάνει με τον σύντροφό της με τον οποίο είχε σχέση περίπου 7 μήνες από τότε που ήρθε στην Ελλάδα και είχε σκοπό μετά τη γέννα να τον παντρευτεί.

Η νεαρή κατηγορείται πως μαζί με τον σύντροφό της σκότωσαν το νεογέννητο παιδί τους και στη συνέχεια ο άνδρας το πέταξε στα σκουπίδια. Νωρίτερα η 24χρονη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν. Σε βάρος της έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την κατηγορία της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας από κοινού. Ο πατέρας του μωρού έχει λάβει προθεσμία για αύριο, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι εάν δεν έχει παραδοθεί το ιατροδικαστικό πόρισμα, θα ζητήσει νέα προθεσμία.

Ο 24χρονος φέρεται να είπε από την πλευρά του ότι γνώριζε εδώ και μήνες, ότι η σύντροφός του ήταν έγκυος, αλλά δεν είχαν πάει ποτέ σε γιατρό γιατί δεν είχε υπάρξει κανένα πρόβλημα. Επιθυμούσαν και οι δύο την εγκυμοσύνη και μετά τον τοκετό σκόπευαν να παντρευτούν, φαίνεται να υποστήριξε ο ίδιος.

Όσο για το τι συνέβη, ισχυρίστηκε πως στις 9 Μαΐου το απόγευμα, δούλευε στην κουζίνα όταν ένας ομοεθνής του τον ειδοποίησε ότι η 23χρονη είναι κλεισμένη επί δύο ώρες στο δωμάτιο και δεν ανοίγει. Τότε όπως είπε ο ίδιος, ανέβηκε στο δωμάτιο και μαζί με άλλους εργαζόμενους έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παντελή Κυραμαργιέ μήπως ήρθε η ώρα να απενοχοποιήσουμε τη συγκίνηση;

Φωτιά στην Ξάνθη-Ήχησε το 112

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στις Στροφάδες

Έκτακτο δελτίο καιρού: Επιδείνωση από βδομάδα με βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα