ΑΘΗΝΑ
20:17
|
20.05.2024
Ομολόγησε ο πατέρας του άτυχου μωρού, το οποίο εντοπίστηκε μέσα σε σακούλα στη χωματερή.
Νεκρός βρέφος στη Βραυρώνα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νεκρό σε χωματερή στη Βραυρώνα βρέθηκε βρέφος, το οποίο είχαν πετάξει στα σκουπίδια οι γονείς του.

Ομολόγησε ο πατέρας

Στην ομολογία ότι αυτός πέταξε το βρέφος σε κάδο σκουπιδιών στη Βραυρώνα, φέρεται να προχώρησε ο πατέρας του βρέφους το οποίο τελικά εντοπίστηκε σε χωματερή. Ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το μωρό γεννήθηκε νεκρό.

Παράλληλα όσον αφορά στο χτύπημα που φέρεται να έχει στο κεφάλι το βρέφος, ο 24χρονος υποστήριξε ότι προκλήθηκε όταν το πέταξε. Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι πέταξε το παιδί επειδή φοβόταν καθώς προέρχεται από μια ξένη χώρα και δεν ήθελε να κατηγορηθεί για φόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς του νεκρού βρέφους εργάζονται το τελευταίο διάστημα σε ξενοδοχείο της περιοχής της Βραυρώνας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πρόκειται για μωρό ηλικίας έως πέντε μηνών και τη Δευτέρα (13/5) αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Το βρέφος βρέθηκε νεκρό μέσα σε σακούλα στη χωματερή στη Βραυρώνα. Οι γονείς έχουν συλληφθεί και ο πατέρας κρατείται στην Ασφάλεια και η μητέρα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι γονείς έχουν καταγωγή από το Νεπάλ και πως όπως  καταγγέλθηκε το βρέφος λίγο μετά την γέννησή του εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί πήγαν στο δωμάτιο των γονιών και βρήκαν τον χώρο μέσα στα αίματα και διαπίστωσαν από τις κάμερες, ότι ο πατέρας του μωρού το πήρε και το πέταξε σε κάδους απορριμμάτων έξω από το ξενοδοχείο.

Έγινε έρευνα στους κάδους απορριμμάτων και δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι είχε περάσει ήδη το απορριμματοφόρο και είχε πάρει τα σκουπίδια.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Λαμία: Σταφυλόκοκκος στα γεύματα που προκάλεσαν δηλητηρίαση στους μαθητές

Ιταλία: Γέννησε στο κρουαζιερόπλοιο και σκότωσε το βρέφος

Ναυάγιο στην Πύλο: Ξεκινά στις 21/5 η δίκη για την πολύνεκρη τραγωδία

Η πορτογαλική νεολαία πέφτει στα δόκανα της Ακροδεξιάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα