ΑΘΗΝΑ
06:03
|
01.07.2024
Όταν η αξιοπρέπεια ενός λαού θίγεται με ένα χασμουρητό και όχι με τις δολοφονίες 30.000 παιδιών #κυβερνηση_μητσοτακη.
Παύλος Μαρινάκης για Μαρίνα Σάττι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έξαλλος έγινε, που λέτε, ο Παύλος Μαρινάκης με την τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι, η οποία μας εκπροσώπησε στη φετινή Eurovision. Και όχι, δεν τα «πήρε» μαζί της επειδή δεν του άρεσε το «Ζάρι» και η 11η θέση που τελικά κατέλαβε η Ελλάδα, αλλά το χασμουρητό της νεαρής τραγουδίστριας, την ώρα που έκανε δηλώσεις η Ισραηλινή τραγουδίστρια Έντεν Γκολάν μια μέρα πριν τον τελικό.

«Όταν κάποιος εκπροσωπεί μία χώρα και ταξιδεύει με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του και τη δημόσια εικόνα του γενικότερα», ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σήμερα (13/5).

Πατήστε μέσα για να ακούσετε

Χωρίς να σχολιάσω ΚΑΝ, το γεγονός ότι ο κ. Μαρινάκης νοιάστηκε τον Έλληνα φορολογούμενο-και τα υπέρογκα ποσά που δίνει, άνευ λόγου και αιτίας, στη δημόσια τηλεόραση κάθε μήνα ως μπιλιετάκι στους λογαριασμού του-σε αυτή την περίπτωση (γελάω, πραγματικά), θα σταθώ στην επίθεση του κυβερνητικού εκπροσώπου προς τη συμπεριφορά της Μαρίνα Σάττι απέναντι στην εκπρόσωπο του Ισραήλ.

Θα έρθω λοιπόν, να ρωτήσω εύλογα: Θεωρείται άσχημη συμπεριφορά το χασμουρητό (ως ένδειξη σαφώς αποστροφής) στα λεγόμενα μιας καλλιτέχνιδας, που εκπροσωπεί… που εκπροσωπεί, το τονίζω, ένα κράτος, το οποίο σκοτώνει καθημερινά τον άμαχο πληθυσμό; Πού σε λίγες ώρες δεν θα υπάρχει στη Γάζα ενεργό νοσοκομείο λόγω έλλειψης καυσίμων; Πού στερεί από τα παιδιά την τροφή, το νερό και τη δημόσια υγεία; Πού μέσα σε επτά μήνες έχει δολοφονήσει πάνω από 30.000 γυναικόπαιδα;

Και ποια θεωρείται σωστή συμπεριφορά κ. Μαρινάκη; Το μπούλινγκ που άσκησε η ομάδα του Ισραήλ σε άλλες χώρες, όπως κατήγγειλε η Ιρλανδία και η Ολλανδία (και πόσες ακόμα θα βγουν να καταγγείλουν…); Ή οι απανωτές αναδημοσιεύσεις του κ. Άδωνι Γεωργιάδη για καλή επιτυχία στο Ισραήλ και στην τραγουδίστρια που το εκπροσωπεί; Για πάμε να δούμε μερικές από δαύτες:

Ή να θυμηθούμε καλύτερα τη ντροπιαστική ανάρτηση του υπουργού Υγείας στις 24 Απριλίου του 2024;

Τέτοιου είδους συμπεριφορές, προφανώς, σύμφωνα με τον κ. Μαρινάκη δεν είναι ντροπιαστικές για τον Έλληνα φορολογούμενο. Ποιος σας «μάλωσε» κ. Μαρινάκη, για να πείτε αυτά; Ίσως η «απολίτικ» EBU; Ή ο χορηγός-κολοσσός της φετινής Eurovision (δεν αναφέρω το όνομα, για να μην κάνω διαφήμιση);

Προφανώς και η γραμμή της Ελλάδας δεν πρόκειται να αλλάξει (χαίρε ΗΠΑ!) και εδώ είμαστε να ακούμε και να βλέπουμε τα απίστευτα!

Ωστόσο, πάντα θα είμαστε και εμείς, που κόντρα σε αυτές τις πεποιθήσεις θα χασμουριόμαστε, θα διαδηλώνουμε ενάντια σε δολοφόνους και θα μποϊκοτάρουμε τους κολοσσούς-χορηγούς. Η Μαρίνα Σάττι μπορεί να βγήκε 11η στον «απολίτικ» μουσικό διαγωνισμό, αλλά στις καρδιές των ανθρώπων, που δεν βαστούν τις αδικίες θα είναι πάντα πρώτη.

Και όσον αφορά τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου, κ. Μαρινάκη, σε ένα άλλο άρθρο θα μπορούσα να σας βρω-πρόχειρα- 10 λόγους για να τους σεβαστείτε (μεταξύ μας ε!).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Στις 06/10, 13/10 οι εκλογές για την ηγεσία – Υποψήφιοι Ανδρουλάκης, Δούκας, Γερουλάνος

Υεμένη: Συνομιλίες ανταλλαγής κρατουμένων μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών

Το Πακιστάν θα ξεκινήσει τη δεύτερη φάση απελάσεων Αφγανών πίσω στη χώρα τους

Ο προπονητής ποδοσφαίρου που σκόραρε το αδύνατο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα