ΑΘΗΝΑ
15:38
|
29.06.2026
Η 7η Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Φανή Τζέλη αλλά και ο Χαράλαμπος Φλουσκούνης βρέθηκαν στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου.
Τέσσερα συνολικά τα μετάλλια για τα ελληνικά χρώματα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με την κατάκτηση δύο ακόμα μεταλλίων για τα ελληνικά χρώματα ολοκληρώθηκε, χθες Κυριακή, το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ταεκβοντό που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι.

Η 7η Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Φανή Τζέλη αλλά και ο Χαράλαμπος Φλουσκούνης βρέθηκαν στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου στα -57 και -74 κιλά αντίστοιχα, την ίδια στιγμή που η «ασημένια» παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2022 στο Μεξικό, Θένια Σαρβανάκη, κατετάγη 5η στα -62 κιλά.

Έτσι η χώρα μας ολοκλήρωσε την παρουσία της στη διοργάνωση με 1 ασημένιο και τρία χάλκινα μετάλλια, αφού στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, ο Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος ήταν δεύτερος στα -54 κιλά, ενώ την επομένη, ο Βασίλης Θολιώτης κατετάγη τρίτος στα -87 κιλά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μουντιάλ: Λύτρωση στις καθυστερήσεις και πρόκριση του Καναδά στους «16»

Ράλι Ακρόπολις: Νικητής ο Οζιέ

Μουντιάλ: Ορίστηκε η φάση των νοκ άουτ, καθώς 16 ομάδες αποχωρούν μετά τη φάση των ομίλων

Όταν ο Καπαμπλάνκα συνάντησε τον Τζιμ Μόρισον

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα