ΑΘΗΝΑ
12:58
|
09.06.2026
Προσήχθησαν δώδεκα άτομα, χωρίς όμως να προκύψει εμπλοκή τους στο περιστατικό και αφέθηκαν ελεύθερα.
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ακόμα μία επίθεση με οπαδικά κίνητρα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, αυτή τη φορά στο λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με θύματα δύο αδέλφια 37 και 42 ετών.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν στην Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη χθες, στις 8.30 το βράδυ, όταν περισσότερα από δέκα άτομα τους πλησίασαν και τους χτύπησαν, αφαιρώντας από τον έναν αθλητικό τζάκετ με διακριτικά της ομάδας του Άρη.

Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ τα θύματα της επίθεσης δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών αναζητήσεων προσήχθησαν δώδεκα άτομα, χωρίς όμως να προκύψει εμπλοκή τους στο περιστατικό και αφέθηκαν ελεύθερα, ενώ οι έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας στους Αγωνιστικούς Χώρους συνεχίζονται εντατικά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: Μέτωπο εργαζομένων για τις 11 απολύσεις στο ΚΘΒΕ

Βολιβία: Βίαιη καταστολή των διαδηλωτών που ζητούν την παραίτηση του προέδρου Πας

Νέοι κίνδυνοι για την υγεία των Ευρωπαίων σε μια ραγδαία εξελισσόμενη αγορά ναρκωτικών

Φρένο από Εφετείο των ΗΠΑ στις εκτελέσεις με άζωτο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα