ΑΘΗΝΑ
15:16
|
24.06.2024
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ίσως οι γονείς χτυπούσαν το βρέφος μέχρι να πεθάνει και στη συνέχεια το πέταξαν στα σκουπίδια.
Σκότωσαν το νεογέννητο παιδί τους και στη συνέχεια ο άνδρας το πέταξε στα σκουπίδια;
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Καταιγιστικές είναι εξελίξεις με το άτυχο βρέφος, που βρέθηκε σε χωματερή στη Βραυρώνα.

Το βρέφος στη Βραυρώνα ήταν ζωντανό όταν γεννήθηκε, σε αντίθεση με τα όσα έλεγαν οι γονείς του, που βρίσκονται ενώπιον της δικαιοσύνης κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία. Το παιδί μάλιστα φέρει χτυπήματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega που επικαλείται ιατροδικαστικά ευρήματα, το βρέφος φέρεται να χτυπήθηκε πριν και μετά τον θάνατό του. Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών, δείχνουν μάλιστα ότι το βρέφος πέθανε τα πρώτα λεπτά της ζωής του.

Επίσης, οι ιατροδικαστικές εξετάσεις αναμένεται να δώσουν απάντηση και στο ερώτημα αν το βρέφος ήταν ζωντανό, όταν ο πατέρας του το πέταξε στους κάδους έξω από το ξενοδοχείο και πέθανε στη συνέχεια, κλεισμένο στη σακούλα.

Το χτυπούσαν μέχρι να πεθάνει ή το έβαλαν ζωντανό στον κάδο

Το παιδί φέρει προθανάτια αλλά και μεταθανάτια χτυπήματα, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να χτυπήθηκε από τους γονείς του μέχρι να πεθάνει και στη συνέχεια το πέταξαν στην σακούλα. Οι ιστολογικές εξετάσεις αναμένεται να προσδιορίσουν την αιτία θανάτου.

Ένα άλλο σενάριο που εξετάζεται είναι να το έχουν βάλει ζωντανό στην σακούλα και από τα χτυπήματα μέσα στον κάδου να έχασε τη ζωή του. Αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις ώστε να προσδιορισθεί η αιτία θανάτου. Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη θα απολογηθούν οι γονείς του νεογνού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεολογία του Αγίου Πνεύματος και Απελευθέρωση στη σύγχρονη Παλαιστίνη

Δήμος Αθηναίων: Έκτακτα μέτρα λόγω υψηλών θερμοκρασιών

Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό λόγω τροχαίου

Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Ευελπίδων (video)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα