ΑΘΗΝΑ
06:22
|
27.07.2024
«Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη - Λευτεριά στην Παλαιστίνη!» βροντοφώναξε το πλήθος έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα. Το φωτορεπορτάζ είναι του Κ.Ζήλου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Χιλιάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν απόψε μαζικά στα καλέσματα πολιτικών και κοινωνικών φορέων για συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Ισραήλ εξαιτίας του συνεχιζόμενου μακελειού στη Γάζα με αφορμή τη σημερινή 76η μαύρη επέτειο της «Νάκμπα» («Καταστροφής» της ιστορικής Παλαιστίνης το 1948).

«Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη – Λευτεριά στην Παλαιστίνη» φώναξε το πλήθος που σχημάτισε ένα ανθρώπινο ποτάμι ως το κτίριο της ισραηλινής πρεσβείας στην Αθήνα.

Νωρίτερα απόψε σημειώθηκαν περιορισμένης έκτασης επεισόδια έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα όπου είχαν παραταχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις σε μία προσπάθεια να εμποδίσουν τους διαδηλωτές να πλησιάσουν.

Ομάδα νεαρών διαδηλωτών έριξε προς το μέρος των αστυνομικών πέτρες και οι αστυνομικοί άδραξαν την αφορμή για να ρίξουν χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και να προχωρήσουν στις προσαγωγές τουλάχιστον τριών ατόμων.

Ο φωτορεπόρτερ Κωνσταντίνος Ζήλος απαθανάτισε με το φακό του τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στις φλόγες πάλι η Καλιφόρνια…

Τέσσερις νεκροί και 5 τραυματίες σε καραμπόλα νταλίκας με Ι.Χ. στη Μεσσηνία

Φυτεία 839 δενδρυλλίων κάνναβης εκρίζωσαν στα Χανιά

Πράκτορας του εξωτερικού για το Κρεμλίνο η ρωσική έκδοση της Bild

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα