ΑΘΗΝΑ
17:33
|
28.06.2024
Βρέθηκαν ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν οι γονείς του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στη Βραυρώνα, ύστερα από την απολογία τους.

Οι δυο κατηγορούμενοι βρέθηκαν σήμερα ενώπιον του τακτικού ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν για το αδίκημα της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας από πρόθεση, για το οποίο κατηγορούνται.

Σλυμφωνα με τις πληροφορίες, η 24χρονη από το Νεπάλ φέρεται να υποστήριξε ότι γέννησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου εργαζόταν, και στη συνέχεια λιποθύμησε.

Όταν πλέον συνήλθε, διαπίστωσε ότι το νεογνό δεν είχε σφυγμό, ούτε έκλαιγε ενώ -όπως η ίδια ανέφερε- το μωρό ήταν μελανιασμένο, με αποτέλεσμα εκείνη να πανικοβληθεί και να αποφασίσει ότι μοναδική της λύση ήταν να το πετάξει.

Η γυναίκα φέρεται να δήλωσε μετανιωμένη στη δικαστική λειτουργό, ενώ ανέφερε ότι είναι  μητέρα ακόμα ενός ανήλικου παιδιού το οποίο βρίσκεται στο Νεπάλ και μεγαλώνει με τους παππούδες του.

Αναφορικά με την κατάθεση του πατέρα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος δήλωσε πως δεν ήταν παρών τη στιγμή της γέννας. Μάλιστα, αντίθετα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, στην απολογία του φαίνεται πως είπε πως δεν γνώριζε το περιεχόμενο της σακούλες, την οποία έχει καταγραφεί να πετάει στα σκουπίδια.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ποινή φυλάκισης στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ για ενδοοικογενειακή απειλή

Νεκρή 13χρόνη στη Χαλκιδική- Την χτύπησε κεραυνός

Δασική πυρκαγιά στο Ρέθυμνο – Μήνυμα από το 112

Ισραήλ: Διαμαρτυρία υπερορθόδοξων Εβραίων κατά της επιστράτευσής τους

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα