ΑΘΗΝΑ
03:35
|
21.06.2024
120.000 μηχανικοί ψηφίζουν, καθώς το Επιμελητήριο κλείνει φέτος 100 χρόνια ζωής
Στις 7 το απόγευμα κλείνουν οι κάλπες
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα περίπου 120 χιλιάδες μηχανικοί για τις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, που αποτελεί τον μεγαλύτερο επιστημονικό φορέα της χώρας, γεγονός που δίνει στις εκλογές αυτές ιδιαίτερη σημασία.

Οι μηχανικοί καλούνται με την ψήφο τους να εκλέξουν τα μέλη της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, των Επιστημονικών Επιτροπών Ειδικοτήτων, του Ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου και όλων των περιφερειακών οργάνων.  (Μπορείτε να δείτε την πλήρη ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, με όλα τα ονόματα ανά ψηφοδέλτιο και συνδυασμό, στην ειδική ιστοσελίδα του ΤΕΕ).

Από τις 8 το πρωί, οπότε άνοιξαν οι κάλπες και όσο περνάει η ώρα αυξάνεται η προσέλευση, ειδικά στην η Αθήνα όπου η ψηφοφορία διεξάγεται στο ποδηλατοδρόμιο του Ολυμπιακού Σταδίου (ΟΑΚΑ), στο Μαρούσι. Σημειώνεται ότι, οι κάλπες κλείνουν στις 19:00.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός έχει απευθύνει κάλεσμα στους Μηχανικούς σε όλη τη χώρα να συμμετέχουν στις εκλογές και να ενισχύσουν μέσα από την ψήφο τους το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, που φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής, προκειμένου «να συνεχίσει να συμμετέχει δυναμικά με προτάσεις, θεσμικές αλλαγές, νέα έργα και δράσεις στη διαμόρφωση της επόμενης ημέρας, με ανάπτυξη για τη χώρα νέες και καλά αμειβόμενες δουλειές για όλους».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σταϊκούρας: Τον Νοέμβριο η παράδοση του μετρό Θεσσαλονίκης

Απειλή για βόμβα σε πτήση της Ryanair στο αεροδρόμιο της Ίμπιζας

Πάνω από 1.080 οι νεκροί από τον καύσωνα στη Μέκκα

Αυτεπάγγελτη πειθαρχική έρευνα εναντίον του Αλέξη Κούγια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα