ΑΘΗΝΑ
04:05
|
23.06.2024
Η συγκεκριμένη εταιρεία κατηγορήθηκε προ ημερών για την μαζική τροφική δηλητηρίαση παιδιών από σχολικά γεύματα.
Μεγάλη κινητοποίηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής με συνολικά 18 οχήματα, και 40 πυροσβέστες,
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ολοσχερώς κατέστρεψαν οι φλόγες, το βράδυ της Κυριακής, τις εγκαταστάσεις της εταιρείας «Γιαννίτσης» στην Βιομηχανική Περιοχή της Λαμίας.

Όπως αναφέρει το lamiareport, παρά την τεράστια κινητοποίηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής με συνολικά 18 οχήματα, ειδικό βραχιονοφόρο όχημα και 40 πυροσβέστες, αλλά και υδροφόρες του Δήμου Λαμιέων, η πυρκαγιά που ξεκίνησε από αδιευκρίνιστα αίτια πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις, λόγω και των δεξαμενών αερίου που υπήρχαν στις εγκαταστάσεις, καταστρέφοντας τόσο το κτίριο, όσο και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης που βρισκόντουσαν στον περιβάλλοντα χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων, η συγκεκριμένη επιχείρηση που έδινε δουλειά σε 140 με 150 οικογένειες και είχε αντικείμενο τον χώρο της εμπορίας νωπών και κατεψυγμένων τροφίμων, καθώς και την ανάληψη της σίτισης μεγάλων δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών.

Ήρθε, δε, στο προσκήνιο της επικαιρότητας, τις τελευταίες ημέρες όταν κατηγορήθηκε από γονείς ως υπεύθυνη για τη μαζική τροφική δηλητηρίαση που υπέστησαν δεκάδες μαθητές δημοτικών σχολείων της πόλης που κατανάλωσαν σχολικά γεύματα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πρόσφυγες… άλλη μια Παγκόσμια Ημέρα πέρασε

Γάζα: Πάνω από 100 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στις ισραηλινές επιθέσεις το τελευταίο 24ωρο

Δύο συλλήψεις για την ανθρωποκτονία στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων στη Ριτσώνα

Στους 54 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από μολυσμένο αλκοόλ στην Ινδία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα