ΑΘΗΝΑ
03:56
|
21.06.2024
Σύμφωνα με τις αρχές, έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις απάτης, κυρίως σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανακοίνωση εξέδωσε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., προειδοποιώντας τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, κατά την αναζήτηση εισιτηρίων, εν όψει των τελικών του UEFA Europa Conference League και του Final Four Euroleague.

Σύμφωνα με τις αρχές, έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις απάτης, τετελεσμένες ή σε απόπειρα, οι οποίες «εκδηλώνονται κυρίως, είτε μέσω απατηλών ιστοσελίδων που εμφανίζονται ψευδώς να διαθέτουν προς πώληση εισιτήρια που αφορούν τις εν λόγω αθλητικές εκδηλώσεις, είτε μέσω απατηλών αγγελιών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοτόπους αγοραπωλησιών.

Στις περιπτώσεις αυτές, οι ενδιαφερόμενοι αν και πληρώνουν το συμφωνηθέν κατά περίπτωση χρηματικό ποσό, λαμβάνουν πλαστά εισιτήρια ή δεν τα λαμβάνουν ποτέ, και οι δράστες διακόπτουν κάθε περαιτέρω επικοινωνία».

«Ως εκ τούτου, συστήνεται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφεύγουν τέτοιου είδους αμφίβολες συναλλαγές και να απευθύνονται μόνο στους επίσημους φορείς έκδοσης και διάθεσης των εισιτηρίων (UEFA κ.λ.π.)» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σταϊκούρας: Τον Νοέμβριο η παράδοση του μετρό Θεσσαλονίκης

Απειλή για βόμβα σε πτήση της Ryanair στο αεροδρόμιο της Ίμπιζας

Πάνω από 1.080 οι νεκροί από τον καύσωνα στη Μέκκα

Αυτεπάγγελτη πειθαρχική έρευνα εναντίον του Αλέξη Κούγια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα