ΑΘΗΝΑ
04:24
|
16.06.2024
Οι αρχές έχουν συλλάβει έναν 19χρονο Ελβετό ως βασικό ύποπτο.
Το θύμα είχε μεταβεί στο πάρκο για τζόκινγκ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας νεαρός άντρας επιτέθηκε και σκότωσε μια γυναίκα που έκανε τζόγκινγκ σε πάρκο του Μάνεντορφ, κοντά στη Ζυρίχη της Ελβετίας, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας, με τον δράστη να κυκλοφορεί στη περιοχή γυμνός και ουρλιάζοντας σε διερχόμενους.

«Το απόγευμα της Τρίτης, μια γυναίκα δέχθηκε επίθεση και τραυματίστηκε θανάσιμα από έναν άνδρα στο Μάνεντορφ», δήλωσε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι η γυναίκα είχε βγει για τζόκινγκ.

«Λίγο πριν τις 20:00 (21:00 ώρα Ελλάδας), περαστικοί ανέφεραν έναν άνδρα στο Alma Park, ο οποίος έτρεχε γυμνός, ούρλιαζε και επιτέθηκε σωματικά σε άλλους ανθρώπους. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που έφτασαν γρήγορα στο σημείο, βρήκαν μια γυναίκα βαριά τραυματισμένη και πεσμένη στο έδαφος».

«Παρά την άμεση ανάνηψη, η γυναίκα πέθανε από τα σοβαρά τραύματά της. Ο ύποπτος δράστης, ένας 19χρονος Ελβετός, ο οποίος επίσης βρέθηκε στο σημείο, συνελήφθη από την αστυνομία».

Σύμφωνα με τις αρχές, διεξάγεται έρευνα για την ταυτότητα του θύματος, τα πιθανά κίνητρα του δράστη και το ενδεχόμενο να γνώριζε το θύμα του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γαλλία: Εκατοντάδες χιλιάδες διαδήλωσαν ενάντια στην ακροδεξιά ενόψει των πρόωρων εκλογών

Κινητοποιήσεις για Παλαιστίνη: Πού είναι το ελληνικό φοιτητικό κίνημα;

Βρέθηκε ζωντανός ο 22χρονος που αγνοούνταν στην Επανομή

Η αύξηση των επιθέσεων ανταρτών πυροδοτεί αιματηρές διαδηλώσεις στο ανατολικό Κονγκό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα