ΑΘΗΝΑ
03:15
|
16.06.2024
Ο εργολάβος και οι γιοι του αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα, αλλά διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση μετά τον τραυματισμό μαθητή από πτώση σιδερένιας πόρτας.
3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ελεύθεροι αφέθηκαν σήμερα ο εργολάβος και οι γιοι του για το ανησυχητικό περιστατικό που σημειώθηκε την Τρίτη, 21 Μαΐου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο της Κηφισιάς κατά το οποίο καταπλακώθηκε ένας εννιάχρονος μαθητής από σιδερένια πόρτα που αποκολλήθηκε μολονότι είχε τοποθετηθεί την ίδια μέρα.

Ο εισαγγελέας δεν απήγγειλε κατηγορίες στους τρεις, ενώ διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση σχετικά με το περιστατικό με την πτώση της πόρτας, ώστε να συμπληρωθεί η δικογραφία με περαιτέρω στοιχεία. Ο εισαγγελέας πήρε αυτή την απόφαση διότι δεν υπήρχε ως τότε ιατροδικαστική έκθεση, ούτε καταθέσεις από γονείς μαθητών. Επιπλέον, δεν είχε ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη που έχει διαταχθεί.

Συνάντηση γονιών με τον Δήμαρχο Κηφισιάς

Νωρίτερα, σήμερα, γονείς μαθητών του Δημοτικού Συμβουλίου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Κηφισιάς Βασίλη Ξυπολυτά, οι οποίοι παραπονέθηκαν για τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει όχι μόνον το συγκεκριμένο σχολείο αλλά και άλλα δημόσια σχολεία του δήμου.

Του επισήμαναν δε πως έναν χρόνο πριν, δύο σιδερένιες πόρτες είχαν πέσει στο ίδιο σχολείο δίχως, ευτυχώς, εκείνη τη στιγμή να περνούν από το χώρο μαθητές ή εκπαιδευτικοί…

Σε ό,τι αφορά τον εννιάχρονο μαθητή που μεταφέρθηκε στο Παίδων Πεντέλης όπου και νοσηλεύεται, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο αναφέρει πως το παιδάκι είναι εκτός κινδύνου και πως παραμένει στην κλινική για περαιτέρω παρακολούθηση και έλεγχο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γαλλία: Εκατοντάδες χιλιάδες διαδήλωσαν ενάντια στην ακροδεξιά ενόψει των πρόωρων εκλογών

Κινητοποιήσεις για Παλαιστίνη: Πού είναι το ελληνικό φοιτητικό κίνημα;

Βρέθηκε ζωντανός ο 22χρονος που αγνοούνταν στην Επανομή

Η αύξηση των επιθέσεων ανταρτών πυροδοτεί αιματηρές διαδηλώσεις στο ανατολικό Κονγκό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα