ΑΘΗΝΑ
11:00
|
16.06.2024
Η μεγάλη πυρκαγιά προκλήθηκε από έκρηξη σε λέβητα του εργοστασίου. Λόγω των εύφλεκτων υλικών, η φωτιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.
Από την πυρκαγιά στο εργοστάσιο χημικών
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μπαράζ εκρήξεων σημειώθηκε σήμερα σε εργοστάσιο χημικών της εταιρίας Amudan Chemical Company στο κρατίδιο Μαχαράστρα της νοτιοδυτικής Ινδίας με αποτέλεσμα να βρουν το θάνατο τουλάχιστον επτά άνθρωποι  και να τραυματιστούν πάνω από 40 άλλοι.

Το δυστύχημα συνέβη σε εργοστάσιο που βρίσκεται στην επαρχία Τάνε, κοντά στη Μουμπάι (πρώην Βομβάη).

Όλα ξεκίνησαν από την έκρηξη λέβητα στη 1.30 π.μπ (τοπική ώρα), που προκάλεσε πυρκαγιά η οποία έλαβε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις. Σε ελάχιστη ώρα, ακολούθησαν αλυσιδωτές εκρήξεις. Από το ωστικό κύμα των εκρήξεων έσπασαν τα τζάμια κτιρίων που βρίσκονται κοντά στο εργοστάσιο.

Διενεργείται έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του δυστυχήματος, καθώς και εάν προκύπτουν ευθύνες για παραβίαση των μέτρων ασφαλείας.

Θεαματική έκρηξη σε αποθήκη πυροτεχνημάτων

Την Τρίτη, 21 Μαΐου, είχε σημειωθεί μπαράζ θεαματικών εκρήξεων σε αποθήκη πυροτεχνημάτων καθώς εκατοντάδες πυροτεχνήματα έσκασαν μέσα σε ελάχιστο χρόνο δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό φωτεινό θέμα μέσα από πυκνούς καπνούς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ρωσία: Περιστατικό ομηρείας στο κέντρο κράτησης του Ροστόφ

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Το Ποτέ Ξανά είναι Τώρα: 25ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Κάτω Πατήσια: Παρανάλωμα του πυρός κατάστημα επίπλων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα