ΑΘΗΝΑ
13:02
|
17.06.2024
Οι συμπλοκές είχαν ως απολογισμό 12 τραυματίες, ένας εκ των οποίων ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά στη συνέχεια απέφυγε τον κίνδυνο.
Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να γίνουν γνωστές εντός της ημέρας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, που βρίσκονταν στο Βερολίνο για το Final 4 της Euroleague, ενεπλάκησαν σε επεισόδια, με αποτέλεσμα τρία άτομα να τραυματιστούν σοβαρά.

Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση από την ελληνική πρεσβεία, όλοι όσοι τραυματίστηκαν στην χθεσινή αιματηρή συμπλοκή των οπαδών στον σταθμό «Prenzlauer Alles S-Bahnhof» του Βερολίνου και είχαν διακομιστεί σε νοσοκομείο, υπέγραψαν σήμερα (26/5) και πήραν εξιτήριο, ενώ ο άνδρας που νοσηλευόταν με τραύματα απειλητικά για τη ζωή του, είναι Σέρβος και πλέον, δεν διατρέχει κίνδυνο. 

Να σημειωθεί ότι η γερμανική αστυνομία δεν προχώρησε σε καμία σύλληψη, ενώ ο σταθμός παραμένει κλειστός για λόγους ασφαλείας. 

Αν και η ανακοίνωση της πυροσβεστικής του Βερολίνου δεν ανέφερε για την προέλευση των τραυματιών, η “Berliner Zeitung της Κυριακής (26/5) σε σημερινό δημοσίευμά της, κάνει λόγο για συγκρούσεις μεταξύ οπαδών φιλάθλων ομάδων μπάσκετ. 

Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται επίσης πως συμμετείχαν περίπου 60 άτομα στα επεισόδια, με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας να αναφέρει πως χρησιμοποιήθηκαν μπαστούνια του μπέιζμπολ και ρόπαλα.

Η Πυροσβεστική του Βερολίνου ανέφερε ότι η συμπλοκή έγινε στον σταθμό «Prenzlauer Allee» γύρω στις 23:00. Δώδεκα άτομα χρειάστηκαν ιατρική περίθαλψη, με έναν εκ των οποίων, να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Δύο ακόμα άνθρωποι είναι σοβαρά τραυματισμένοι, ενώ άλλα εννιά άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το εκλογικό μήνυμα δεν ελήφθη (να δεις τι σου ‘χουν για μετά)

Χανιά: Επίθεση με ρόπαλα και όπλο σε μίνι μάρκετ- Συνελήφθησαν οι δράστες

Οκτώ νεκροί σε σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ινδία

BBC: «Το ελληνικό Λιμενικό πετάει μετανάστες στη θάλασσα για να πεθάνουν»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα