ΑΘΗΝΑ
14:57
|
17.06.2024
H ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς, ανέφερε ότι οι μαχητές της έπληξαν την ισραηλινή πόλη «σε απάντηση στις σιωνιστικές σφαγές εναντίον αμάχων».
Σειρήνες ήχησαν στην πόλη και τουλάχιστον οκτώ πύραυλοι αναχαιτίστηκαν από την αεράμυνα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σειρήνες ήχησαν, σήμερα το μεσημέρι, σε πολλές πόλεις και κωμοπόλεις στο κεντρικό Ισραήλ, καθώς, όπως ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός, η ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ δέχθηκε καταιγισμό πυραύλων που εκτοξεύτηκαν από την περιοχή της Ράφα, στα νότια της Λωρίδας της Γάζας.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, δεκαπέντε εκρήξεις ακούστηκαν στην περιοχή του Τελ Αβίβ, ενώ επισήμως ο ισραηλινός στρατός κάνει λόγο για οκτώ πυραύλους.

Την ευθύνη για την επίθεση, η οποία είναι η πρώτη αυτή του είδους στην περιοχή του Τελ Αβίβ εδώ και μήνες, ανέλαβε η στρατιωτική πτέρυγα της Χαμάς, ενώ το Ισραήλ ανακοίνωσε πως οι περισσότεροι από τους πυραύλους αναχαιτίστηκαν από την αεράμυνα. Δύο άτομα, σε περιοχές γύρω από την πόλη, φέρονται να έχουν τραυματιστεί.

Οι Ταξιαρχίες Κασάμ, η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς, ανέφερε σε δήλωση στο Telegram ότι οι μαχητές της έπληξαν την ισραηλινή πόλη με πυραύλους «σε απάντηση στις σιωνιστικές σφαγές εναντίον αμάχων».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στίβεν Φράι: Η αφαίρεση των Γλυπτών του Παρθενώνα είναι σαν να έκλεβαν οι Ναζί την Αψίδα του Θριάμβου

Το εκλογικό μήνυμα δεν ελήφθη (να δεις τι σου ‘χουν για μετά)

Χανιά: Επίθεση με ρόπαλα και όπλο σε μίνι μάρκετ- Συνελήφθησαν οι δράστες

Οκτώ νεκροί σε σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ινδία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα