ΑΘΗΝΑ
19:20
|
17.06.2024
Τουλάχιστον 27 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μια «μεγάλη πυρκαγιά» σε ένα κατάστημα με ηλεκτρονικά παιχνίδια στην Ινδία.
Το κατάστημα παιχνιδιών τυλίχθηκε σε μια «τεράστια φωτιά»
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τουλάχιστον 27 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μια «μεγάλη πυρκαγιά» σε ένα κατάστημα με ηλεκτρονικά παιχνίδια στην Ινδία, δήλωσαν τοπικοί αξιωματούχοι, αναφέρει το BBC.

Φλόγες και ένας τεράστιος καπνός φαίνονται να υψώνονται στον ουρανό στο κτίριο στο Rajkot, στη δυτική πολιτεία του Γκουτζαράτ.

«Τα πτώματα είναι τελείως απανθρακωμένα και ως εκ τούτου η αναγνώρισή τους θα είναι δύσκολη», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας Ράντικα Μπχαράι, αφού έδωσε τον ενημερωμένο απολογισμό των νεκρών.

Υπάρχουν φόβοι ότι περισσότερα θύματα μπορεί να παραμένουν παγιδευμένα κάτω από τα συντρίμμια.

Νωρίτερα, ο αστυνομικός επίτροπος του Rajkot Ράτζου Μπαργκάβα είπε στο BBC Gujarati ότι 24 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Πολλά θύματα φέρονται να είναι παιδιά.

Η φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου όταν το κατάστημα ήταν κατάμεστο από παιδιά και νέους. Έχει τεθεί υπό έλεγχο, λένε οι αρχές.

Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί. Ο Πρωθυπουργός του Γκουτζαράτ, Μπουπέντρα Πατέλ, δήλωσε ότι έχει ανατεθεί μια «ειδική ομάδα έρευνας».

Ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι δήλωσε ότι ήταν «βαθύτατα στενοχωρημένος» από τη φωτιά στο Ράικοτ και είπε ότι οι σκέψεις του ήταν με εκείνους που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σύρος: Πυροβόλησαν και σκότωσαν άλογο ιππασίας

Ομολόγησε και ζήτησε συγγνώμη, δεν σας φτάνει;

Εφιαλτική η κατάθεση της συζύγου του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα

MyPhoto: Νέα ψηφιακή εφαρμογή για τις φωτογραφίες ανηλίκων σε επίσημα έγγραφα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα