ΑΘΗΝΑ
14:59
|
17.06.2024
Λίγες μόλις ημέρες μετά τον θάνατο επιβάτη της Singapore Airlines, σε παρόμοιο περιστατικό.
Το αεροσκάφος αντιμετώπισε ισχυρές αναταράξεις κατά την πτήση του πάνω από την Τουρκία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δώδεκα άτομα τραυματίστηκαν, σήμερα Κυριακή, κατά τη διάρκεια πτήσης από την πρωτεύουσα του Κατάρ, Ντόχα προς το Δουβλίνο της Ιρλανδίας, όταν το αεροσκάφος αντιμετώπισε ισχυρές αναταράξεις κατά την πτήση του πάνω από την Τουρκία.

Λίγες μόλις ημέρες μετά τον θάνατο, την περασμένη Τρίτη, ενός επιβάτη πτήσης από Λονδίνο προς Σινγκαπούρη της Singapore Airlines σε παρόμοιο περιστατικό, το αεροπλάνο της Qatar Airways, προσγειώθηκε, σήμερα λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι, τοπική ώρα, στο Δουβλίνο.

Έξι επιβάτες και έξι μέλη του πληρώματος του αεροσκάφους Boeing 787-9 dreamliner, ανέφεραν τραυματισμούς, χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τη σοβαρότητά τους.

Η Qatar Airways ανέφερε ότι «μικρός αριθμός επιβατών και μελών του πληρώματος υπέστησαν ελαφρούς τραυματισμούς κατά την πτήση και τώρα λαμβάνουν ιατρική βοήθεια».

Ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός RTE της Ιρλανδίας είπε ότι το περιστατικό διήρκεσε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα και συνέβη καθώς το πλήρωμα πτήσης διένειμε τρόφιμα και ποτά στους επιβάτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως επιστήμονες έχουν επισημάνει την κλιματική αλλαγή ως πιθανή αιτία για την αύξηση των αναταράξεων τα τελευταία χρόνια.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στίβεν Φράι: Η αφαίρεση των Γλυπτών του Παρθενώνα είναι σαν να έκλεβαν οι Ναζί την Αψίδα του Θριάμβου

Το εκλογικό μήνυμα δεν ελήφθη (να δεις τι σου ‘χουν για μετά)

Χανιά: Επίθεση με ρόπαλα και όπλο σε μίνι μάρκετ- Συνελήφθησαν οι δράστες

Οκτώ νεκροί σε σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ινδία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα