ΑΘΗΝΑ
01:52
|
27.07.2024
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε το νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου», για να συζητήσει με το προσωπικό.
«Το πρόστιμο για τη διαφθορά της Νέας Δημοκρατίας δεν θα το πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος»
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τις χθεσινές εξελίξεις στην υπόθεση της διαρροής προσωπικών δεδομένων εκλογέων του εξωτερικού κλήθηκε να σχολιάσει από την Ρόδο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ένα σκάνδαλο που, κατά τον ίδιο, «εκθέτει πανευρωπαϊκά τη χώρα μας».

«Το σκάνδαλο με τα e-mail που πήρε παράνομα η κα. Ασημακοπούλου από στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, οδήγησε την Ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα να βάλει πρόστιμο 400.000 ευρώ στο Υπουργείο Εσωτερικών. Το πρόστιμο για τη διαφθορά της Νέας Δημοκρατίας δεν θα το πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος. Πρέπει αυτά τα χρήματα να παρακρατηθούν από την κρατική επιχορήγηση, που παίρνει η Νέα Δημοκρατία. Επίσης, είναι εκτεθειμένη η υπουργός, κα. Κεραμέως. Όποιος διαβάσει προσεκτικά την απόφαση της Ανεξάρτητης Αρχής, η κα. Κεραμέως οφείλει να παραιτηθεί άμεσα. Για άλλη μία φορά, η Νέα Δημοκρατία εκθέτει πανευρωπαϊκά τη χώρα μας» επισήμανε ο κ. Ανδρουλάκης

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί του νοτιοανατολικού Αιγαίου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε το νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου», με σκοπό να συζητήσει με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

«Και εδώ συναντήσαμε τα ίδια προβλήματα όπως σε όλα τα μεγάλα νησιά της χώρας που είναι τουριστικοί προορισμοί. Άλλες οι ανάγκες τον χειμώνα, άλλες το καλοκαίρι. Ο διοικητής με ενημέρωσε ότι έχουν ενταχθεί κάποια στεγαστικά θέματα στο Ταμείο Ανάκαμψης. Είναι καλό. Όμως, η ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας από το Ταμείο Ανάκαμψης θα έπρεπε να ήταν κεντρική πολιτική επιλογή» σημείωσε και επανέλαβε ότι «είναι ντροπιαστικό εν έτει 2024, για μια χώρα που θέλει να είναι στον σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι πολίτες να πληρώνουν τις δεύτερες υψηλότερες δαπάνες υγείας».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πράκτορας του εξωτερικού για το Κρεμλίνο η ρωσική έκδοση της Bild

Ζυμώσεις για μία νέα συμφωνία Βρετανίας-Ε.Ε. βλέπει το Politico

Δίκη Μάτι: Μάρτυρες ρίχνουν ευθύνες σε Λιμενικό, Πυροσβεστική και Αστυνομία

Πολωνία: Ψηφίστηκε νόμος που επιτρέπει στη συνοριοφυλακή να πυροβολεί μετανάστες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα