ΑΘΗΝΑ
14:53
|
26.06.2024
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέπτεται τη Ρόδο και ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει σε συγκέντρωση στα Ιωάννινα.
Περιοδείες και συγκεντρώσεις για τους πολιτικούς αρχηγούς
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με λιγότερες από 15 ημέρες να απομένουν έως τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου τα κόμματα ανεβάζουν τους ρυθμούς τους και οι πολιτικοί αρχηγοί εντείνουν τις περιοδείες τους εντός και -κυρίως- εκτός Αθηνών.

Σήμερα Τρίτη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σε πολίτες στο Παλαιό Φάληρο, το μεσημέρι, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα. Το βράδυ ο πρόεδρος της ΝΔ θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού STAR και στη δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα.

Τρίπολη, Κερασίτσα, Σπάρτη, Καλαμάτα, Πύλο, Πύργο και Αμαλιάδα επισκέπτεται σήμερα και αύριο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Πελοπόννησο.

Η περιοδεία θα ξεκινήσει από την Πλατεία Βαλτετσίου στην Τρίπολη. Η επόμενη στάση θα είναι στην πλατεία Ειρήνης στην Κερασίτσα, ενώ αναμένεται στην Σπάρτη στις 13:15, στο Πάρκο ΟΤΕ.

Σήμερα το απόγευμα, στις 18:30, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα περιοδεύσει στην αγορά της Καλαμάτας, με κατάληξη την Κεντρική Πλατεία όπου και θα απευθύνει χαιρετισμό.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, θα περιοδεύσει στη Ρόδο. Στις 09.30 θα επισκεφθεί τη Ζυθοποιία ΒΑΠ Κουγιός, στις 10.30 το Νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου» και στη συνέχεια θα περιοδεύσει στην αγορά της πόλης της Ρόδου.

Τέλος, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα μιλήσει σήμερα στις 20.30 σε συγκέντρωση στα Ιωάννινα, στο Άλσος. Θα χαιρετήσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ Τάσος Τόκας και Γιάννης Τασούλας. Επίσης θα χαιρετίσει ο Κώστας Γιαννάκος, ανθυποπυραγός ε.α., πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Μήνυμα Μητσοτάκη προς ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας: Λιγότερα λάθη, περισσότερη προσπάθεια

Ρωσία: Δεν αναγνωρίζει τα εντάλματα σύλληψης κατά Σοϊγκού και Γερασίμοφ

Το πενθήμερο, πέθανε! Ζήτω η ανάπτυξη!

Συγκέντρωση σωματείων για τη Fieratex στη Θεσσαλονίκη: Μιλάμε για την επιβίωσή μας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα