ΑΘΗΝΑ
15:45
|
01.07.2024
Ξήλωσαν μέχρι και τα καθίσματα του γηπέδου, για να τα «μοστράρουν» ως τρόπαια στα social media.
Βανδαλισμοί στο OPAP Arena
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Όπως όλα δείχνουν, η ΑΕΚ δεν αρκείται στις εγγυήσεις της UEFA, καθώς σκοπεύει να στραφεί και στην δικαιοσύνη για τους βανδαλισμούς που προκάλεσαν χθες το βράδυ (29/5) οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο γήπεδο OPAP Arena, κατά τον τελικό του Europa Conference League απέναντι στη Φιορεντίνα.

Οι ζημιές σε εσωτερικούς χώρους του γηπέδου αλλά και στα καθίσματα έγιναν γνωστές ήδη πριν ξεκινήσει ο αγώνας. Κάποιοι θερμοκέφαλοι μάλιστα όχι μόνο έσπασαν καθίσματα αλλά τα πήραν μαζί τους φεύγοντας και φρόντισαν να τα «μοστράρουν» ως τρόπαια μέσα απ’ τα προφίλ τους στα social media.

Μετά τις θλιβερές αυτές εικόνες για το νέο γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια από την ΠΑΕ ΑΕΚ διευκρίνιζαν ότι ανεξάρτητα από την εξέλιξη της πειθαρχικής δίωξης της UEFA σε βάρος των υπεύθυνων ομάδων ή προσώπων για τους βανδαλισμούς στο γήπεδο, έχουν ήδη προβεί σε ενέργειες προκειμένου να της γνωστοποιηθούν τα στοιχεία των δραστών.

Κι αυτό, προκειμένου «να στραφούμε εναντίον τους αστικά για την λήψη αποζημιώσεων, αλλά και ποινικά για την αποβολή τους από τα γήπεδα και την βαριά ποινική τους τιμωρία».

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ επισήμαιναν εξάλλου το προφανές, «μιλάμε για πρόσωπα που έχουν ήδη από μόνοι τους κάνει δημοσιεύσεις, κάποιοι και με τα ονόματα τους. Οπότε καταλαβαίνετε πως δεν χρειάζεται να ψάξουμε και πολύ για τα συγκεκριμένα άτομα. Υπάρχει όμως κι ότι έχει εντοπιστεί από το σύστημα ασφαλείας που στον τελικό ήταν υπό τον έλεγχο της διοργανώτριας και ζητάμε να μας γνωστοποιηθούν κι από εκεί στοιχεία».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Euro 2024: Nτέρμπι ανάμεσα στη Γαλλία του Αστερίξ και το Βέλγιο του Τεντέν

Ο προπονητής ποδοσφαίρου που σκόραρε το αδύνατο

EURO 2024: Στη σέντρα σήμερα τα δύο φαβορί της διοργάνωσης

Εμμανουήλ Καραλής: Έσπασε ξανά το πανελλήνιο ρεκόρ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα