ΑΘΗΝΑ
13:40
|
09.06.2026
Σας παρακαλώ, μην αφήσετε ποτέ πολιτικό να σας συμπεριφερθεί έτσι. Οι πολιτικοί πρέπει να είναι υπηρέτες, όχι Λουδοβίκοι, είπε αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη.
Στέφανος Κασσελάκης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέο βίντεο ανέβασε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης καλώντας την κυβέρνηση να απαλλαχθεί από την «αλαζονεία» και να σταματήσει να συμπεριφέρεται σαν «Λουδοβίκος».

«Σας παρακαλώ, μην αφήσετε ποτέ πολιτικό να σας συμπεριφερθεί έτσι. Οι πολιτικοί πρέπει να είναι υπηρέτες, όχι Λουδοβίκοι» έγραψε και πρόσθεσε:

«Αυτήν την αλαζονεία πρέπει να τη σπάσουμε μαζί, την άλλη Κυριακή. Μετά, δεν έχει άλλες εκλογές ως το 2027. Τελευταία ευκαιρία για να τους στείλετε το μήνυμα: Ξεκαβαλήστε το καλάμι!».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εξαφάνιση 22χρονης στα Κάτω Πατήσια

Νέα καταγγελία κατά της Maersk: Εξακολουθεί να εφοδιάζει στρατιωτικά το Ισραήλ

Νεκροί και μαζική έξοδος αμάχων από την Τύρο κι άλλες περιοχές του νοτίου Λιβάνου καθώς το Ισραήλ αγνοεί τις «συμφωνίες» του Τραμπ

Αιγιάλεια: Νεκροί μητέρα και γιος με θανάσιμα τραύματα από μαχαίρι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα