ΑΘΗΝΑ
09:05
|
02.07.2024
Όλα άρχισαν όταν ο κ. Κασσελάκης ρώτησε ενοχλημένος «Πέντε χρόνια κυβερνάει ο Μητσοτάκης και μου λέτε για τον Τσίπρα και τον Βαρουφάκη;».
Επεισοδιακή συνέντευξη Κασσελάκη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Χαμός έχει προκληθεί με την επεισοδιακή συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real Time 99,5» της Ρόδου.

Από την άλλη, η ΝΔ επιχειρεί να παραδώσει μαθήματα ελευθερίας του Τύπου, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει καταιγισμό προσβολών κατά Κασσελάκη από δημοσιογράφο σε «διατεταγμένη υπηρεσία», την Ρένα Παυλάκη, η οποία προσπάθησε να φορτώσει στον ΣΥΡΙΖΑ τα μισά προβλήματα της νησιωτικότητας. «Όποιος επιθυμεί έναν αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος θα σκύβει ενοχικά το κεφάλι μπροστά σε εντολοδόχους του Μαξίμουστελέχη της ΝΔ που υποδύονται τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους, να ξέρει ότι δεν είμαι εγώ αυτός» ξεκαθαρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Έτσι χτίστηκε η προπαγάνδα τόσων χρόνων. Με την Αριστερά να γυρνάει από σεβασμό και το άλλο μάγουλο στη λάσπη ενός αδίστακτου καθεστώτος. Έτσι έγινε το μαύρο – άσπρο. Έτσι διαβρώθηκαν συνειδήσεις. Έτσι το ψέμα νίκησε την αλήθεια» υπογραμμίζει ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Θα μου πείτε, “μόνος σου θα τα βάλεις με το πανίσχυρο σύστημα προπαγάνδας του Μητσοτάκη;”. Ναι, είναι η απάντηση. Είμαι αποφασισμένος να σπάσω το απόστημαΠέντε χρόνια ήταν αρκετά», καταλήγει.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πράσινο φως από τον Μαδούρο για επανέναρξη διαλόγου με τις ΗΠΑ

Η απάτη της Μαρίν Λεπέν

Σαμαράς: «Δεν ξέρω ποιους ακούει ο Μητσοτάκης και επιμένει στο λάθος»

Θα αντισταθεί ή θα παραδοθεί η γαλλική Δημοκρατία στις 7 Ιουλίου;  

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα