ΑΘΗΝΑ
03:27
|
20.09.2024
Νέα του σύζυγος η 67χρονη συνταξιούχος Ρωσίδα βιολόγος, Έλενα Ζούκοβα.
67 ετών, η νέα εκλεκτή της καρδιάς του
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για πέμπτη φορά, και μάλιστα σε ηλικία 93 ετών, ντύθηκε γαμπρός ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοχ, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στον ιδιόκτητο αμπελώνα του στην Καλιφόρνια.

Πέμπτη κατά σειρά σύζυγός του είναι η 67χρονη συνταξιούχος Ρωσίδα βιολόγος, Έλενα Ζούκοβα, πρώην σύζυγος του Ρώσου δισεκατομμυριούχου «πετρελαιά» Αλεξάντερ Ζούκοφ, της οποίας η κόρη, Ντάσα, ήταν παντρεμένη με τον Ρώσο ολιγάρχη Ρομάν Αμπράμοβιτς μέχρι το 2017.

Πληροφορίες θέλουν το νιόπαντρο ζευγάρι να συναντήθηκε πρώτη φορά σε πάρτι που διοργάνωσε μια από τις πρώην συζύγους τού μεγιστάνα, η κινεζικής καταγωγής επιχειρηματίας Γουέντι Ντενγκ. Λίγο καιρό αργότερα ο Μέρντοχ διέλυσε τον αρραβώνα με την 66χρονη πρώην αστυνομικό Αν Λέσλεϊ Σμιθ.

Οι άλλες πρώην σύζυγοί του είναι η Αυστραλή αεροσυνοδός Πατρίσια Μπούκερ, η γεννημένη στη Σκωτία δημοσιογράφος Άννα Μαν και η Αμερικανίδα μοντέλο και ηθοποιός Τζέρι Χολ.

Ο γεννημένος στην Αυστραλία Μέρντοχ, ο οποίος έχει έξι παιδιά, είναι επίτιμος πρόεδρος της News Corporation, η οποία κατέχει το Fox News, τη Wall Street Journal, τη Sun και τους Times. Παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου της Fox and News Corp πέρυσι, αφήνοντας τον γιο του επικεφαλής και των δύο εταιρειών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε 55χρονη, στέλεχος της ΕΡΤ

Απαγόρευση καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους σχεδιάζει η Ε.Ε.

Βρήκαν πτώμα γυναίκας σε παραλία της Πάτρας

Ιταλία: Δύο αγνοούμενοι από την κακοκαιρία Boris

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα