ΑΘΗΝΑ
21:05
|
28.09.2024
Ευρώπη είναι ο προσωπικός βοηθός για τα άτομα με αναπηρία…Ευρώπη είναι η νομιμότητα στις παραλίες, είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.
Κυριάκος Μητσοτάκης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την πολιτική της κυβέρνησής του σε τομείς όπως η υγεία, η ακρίβεια, οι χαμηλοί μισθοί και οι συντάξεις αλλά και το μεταναστευτικό προσπάθησε να υπερασπιστεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απόψε κατά την κεντρική προεκλογική του εκστρατεία στο Σύνταγμα παρουσία χιλιάδων υποστηρικτών της Νέας Δημοκρατίας.

Κάνοντας το μαύρο-άσπρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε τα κόμματα της αντιπολίτευσης πως προσπαθούν «αν τον κοντύνουν» και δίχως παραμικρή αναστολή ευλόγησε τα γένια της κυβέρνησής του για τις «αυξήσεις»-ψίχουλα στους κατώτατους μισθούς. Ισχυρίστηκε επίσης πως κατάργησε 50 φόρους και «τόνωσε» τους κατώτατους μισθούς κατά 27% κάνοντας τους πολίτες να κοιτάνε στα πορτοφόλια τους για να δουν πότε πήραν τέτοια αύξηση…

Έκανε έκκληση στους έφηβους 17χρονους ψηφοφόρους που καλούνται στην κάλπη για πρώτη φορά να πάνε να ψηφίσουν τιμώντας το κόμμα του διαλαλώντας προηγουμένους τους «ψηφιακούς πίνακες» και το «ψηφιακό φροντιστήριο» που θα είναι διαθέσιμο την επόμενη σχολική χρονιά.

«Δυνατή ΝΔ στην Ελλάδα σημαίνει και δυνατή Ελλάδα στην Ευρώπη» τόνισε, σημειώνοντας ότι η συγκυρία «δεν επιτρέπει πειραματισμούς, δεν επιτρέπει αδράνεια και διαμαρτυρία».



Ευρώπη είναι ο ΕΦΚΑ και οι συντάξεις, Ευρώπη είναι ότι πια σε όλη τη χώρα συντάσσονται τοπικά πολεοδομικά σχέδια…Ευρώπη είναι οι παρεμβάσεις κατά της βίας των γυναικών και κατά του μπούλινγκ…Ευρώπη είναι ο προσωπικός βοηθός για τα άτομα με αναπηρία…Ευρώπη είναι η νομιμότητα στις παραλίες. Το μπιτς μπαρ στη Ρόδο για το οποίο έγινε τόσος λόγος έκλεισε…Ευρώπη είναι τα ανοικτά πανεπιστήμια γνώσης όπου κουμάντο δεν θα κάνουν οι μπαχαλάκηδες και οι βαριοπούλες» είπε σε άλλο σημείο ο πρωθυπουργός.

Ισχυρίστηκε πως ό,τι υποσχέθηκε το έκανε, προσθέτοντας:

Τώρα γινόμαστε Ευρώπη και αύριο να γίνουμε πρωταγωνιστές στην Ευρώπη…Σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη όπως λέει και το σύνθημά μας”

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ενοποίηση των ενεργειακών συστημάτων Ρωσίας, Ιράν και Αζερμπαϊτζάν

Πιθανές προκλήσεις του ΝΑΤΟ στη Βαλτική: Μια ανάλυση των επερχόμενων ασκήσεων

Επίσημα νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ-Ποιος ήταν ο Χασάν Νασράλα (upd)

Δηλώσεις Αλί Χαμενεΐ σχετικά με τις πρόσφατες ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα