ΑΘΗΝΑ
14:22
|
24.06.2024
Αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω κατεδάφισης της γέφυρας στην Αθηνών-Κορίνθου.
Φωτογραφία του Korinthos News από το σημείο της πυρκαγιάς
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η απόφαση κατεδάφισης της γέφυρας προέκυψε ύστερα από επίσκεψη του υφυπουργού Υποδομών στο σημείο, Νίκου Ταχιάου, μαζί με μηχανικούς του υπουργείου, οι οποίοι και διενήργησαν έλεγχο στατικότητας στη γέφυρα, με κλιμάκια Πυροσβεστικής και Αστυνομίας, ενώ αυτήν ώρα στο σημείο μεταβαίνουν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Το ρεύμα της νέας Εθνικής Οδού από Αθήνα προς Κόρινθο θα παραμείνει κλειστό στο σημείο για κάποιες ημέρες, καθώς η κατεδάφιση αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας.

Στη Νέα Εθνική, στο ρεύμα προς Αθήνα, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά. Ωστόσο η κυκλοφορία προς Κόρινθο εκτρέπεται από την έξοδο Λουτρακίου.

Η παλαιά Εθνική Οδός παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα.

Σημειώνεται ακόμη, αύριο, Κυριακή (9/9), ανήμερα των Ευρωεκλογών, που αναμένεται να υπάρχει μεγάλη κίνηση οδηγών προς την Πελοπόννησο, η Τροχαία θα διατηρήσει την παράκαμψη προς Κόρινθο και μέχρι τις πρώτες μεσημβρινές ώρες της Κυριακής θα γίνεται αμφιδρόμηση στον κλάδο ανόδου προς Αθήνα, δηλ. μία λωρίδα προς Ισθμό, μια ενδιάμεση buffer λωρίδα και δύο λωρίδες προς Αθήνα.

Ο κλάδος ανόδου για την επιστροφή εκλογέων και εκδρομέων θα αποκατασταθεί το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της τροχαίας λόγω της κατάστασης στην ΕΟ από την ανατροπή του βυτιοφόρου, για να υπάρξει αποσυμφόρηση της κυκλοφοριας έχει αποφασιστεί:

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων από το 23,5 χλμ (Ύψος διοδίων Ελευσίνας) έως το 84,5 km (κόμβο Μορέα) για σήμερα (08-06-2024) από τις 10:30 έως τις 23:00 και για αύριο (09-06-2024) από τις 05:00 έως τις 17:00.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεολογία του Αγίου Πνεύματος και Απελευθέρωση στη σύγχρονη Παλαιστίνη

Δήμος Αθηναίων: Έκτακτα μέτρα λόγω υψηλών θερμοκρασιών

Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό λόγω τροχαίου

Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Ευελπίδων (video)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα