ΑΘΗΝΑ
05:10
|
26.06.2026
Κατεδάφιση της γέφυρας στον Ισθμό η οποία υπέστη ζημιές το βράδυ της Παρασκευής, λόγω ανατροπής βυτιοφόρου με καύσιμα.
Φωτογραφία του Korinthos News από το σημείο της πυρκαγιάς
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κατεδαφίζεται η γέφυρα στο 75,5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος του Ισθμού, στην οποία χθες βράδυ, Παρασκευή 7/6, ανετράπη βυτιοφόρο με αποτέλεσμα έκρηξη και μεγάλη φωτιά.

Τόσο η νέα όσο και η παλαιά εθνική οδός έκλεισαν για ώρες με αποτέλεσμα τις ατελείωτες ουρές αυτοκινήτων.

Η φωτιά σβήστηκε κατά τα μεσάνυχτα, η μάζα σιδερικών του οχήματος απομακρύνθηκαν και θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατεδάφισης λόγω των ζημιών που υπέστη η γέφυρα.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς επιχείρησαν 28 πυροσβέστες με 9 οχήματα που πραγματοποίησαν διαβροχή και ρίψεις ειδικού κατασβεστικού υγρού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βενεζουέλα: Θηριώδης σεισμός 7,5 Ρίχτερ με εκατοντάδες θύματα και 30.000 αγνοούμενους [upd]

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου προσφεύγει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Κανταδόροι γεμίζουν τους δρόμους της Πλάκας το βράδυ της 26ης Ιουνίου

Επτά πρώτα μέτρα από το υπουργείο Ανάπτυξης κατά του λαγοκέφαλου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα