ΑΘΗΝΑ
02:11
|
14.06.2024
Διαμαρτυρία σήμερα στις 6 μμ στο δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού. Το ΤΑΙΠΕΔ βρίσκεται ένα βήμα από την παραχώρηση του χώρου σε ιδιώτες.
Αγία Τριάδα, Θεσσαλονίκη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας, προχωράει το ΤΑΙΠΕΔ με τον διαγωνισμό για το ξεπούλημα αυτού του τελευταίου μεγάλου ελεύθερου χώρου και πνεύμονα πρασίνου στην ανατολική Θεσσαλονίκη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου. Όπως αναφέρει ο ιστότοπος alterthess.gr η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Πολιτών «Σώστε το Κάμπινγκ» θα πραγματοποιήσει για αυτόν τον λόγο συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα Τετάρτη 12 Ιουνίου ώρα 6:00 μμ στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού, στους Νέους Επιβάτες.

Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού που έδωσε στη δημοσιότητα το ΤΑΙΠΕΔ η καταληκτική ώρα υποβολής των προσφορών για την απόκτηση αυτού του μοναδικής ομορφιάς ακινήτου, είναι στις 4:00 μμ της Πέμπτης 13 Ιουνίου 2024 και αυτές θα πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία του Ταμείου, Καραγιώργη Σερβίας 6, Αθήνα, ΤΚ 10572. . Η έγκαιρη υποβολή των προσφορών θα επιβεβαιώνεται από συμβολαιογράφο.

Πάντα κατά το ΤΑΙΠΕΔ, η προσφορά του κάθε ενδιαφερόμενου για την απόκτηση του κάμπινγκ, έκτασης 161 στρεμμάτων, θα κατατεθεί σε έναν σφραγισμένο φάκελο που θα περιλαμβάνει δύο υποφακέλους, τον φάκελο Α΄και τον φάκελο Β΄. Ο Φάκελος Α’ της προσφοράς θα περιέχει εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής ποσού εκατό χιλιάδων ευρώ (€ 100.000) και έγκυρα πιστοποιητικά από αρμόδιες δικαστικές ή διοικητικές αρχές ότι ο υποψήφιος δεν έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διαφθορά, απάτη εις βάρος των οικονομικών συμφερόντων της Ε.Ε., νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, εγκλήματα συνδεόμενα με τρομοκρατικές δραστηριότητες αλλά και παραβίαση του εμπάργκο της Ε.Ε. κατά της Ρωσίας! Ο Φάκελος Β’ της Προσφοράς θα πρέπει να περιέχει την οικονομική Προσφορά, η οποία θα περιλαμβάνει το Οικονομικό Αντάλλαγμα σε ευρώ.

Μετά την αποσφράγιση των προσφορών, το ΤΑΙΠΕΔ θα τις εξετάσει για ένα διάστημα αρκετών μηνών (μέχρι 9 μήνες αναφέρεται στους όρους του διαγωνισμού) και στο τέλος θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου για να ανακηρύξει τον τελικό αγοραστή.

Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού «Σώστε το Κάμπινγκ» καλεί τους πολίτες να συγκεντρωθούν την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024, ώρα 6:00 το απόγευμα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, την ώρα της συνεδρίασης του Δ.Σ. για να εκφράσουν την κατηγορηματική τους αντίθεση στην εκποίηση της έκτασης του πρώην κάμπινγκ αλλά και να ζητήσουν από τη δημοτική αρχή και όλους τους δημοτικούς συμβούλους να αντισταθούν στο επιχειρούμενο ανοσιούργημα και να αξιώσουν την παραχώρηση της έκτασης στο Δήμο Θερμαϊκού, προκειμένου να αναπτυχθούν εκεί εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, ψυχαγωγικές και αθλητικές δραστηριότητες.

Πηγή: Alterthess

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γρίφος το αχαρτογράφητο ρήγμα στην Αχαΐα

Δάσος Σέιχ Σου: Έκοψαν δέντρα σαν τους κλέφτες μέσα στη νύχτα

Μέρες ’36: Το αριστερό «Λαϊκό Μέτωπο» απέναντι στην Ακροδεξιά Συσπείρωση με τον Μακρόν… κομπάρσο

Λόφος Στρέφη: Εκκενώθηκε η κατάληψη «Εξωστρεφής»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα