ΑΘΗΝΑ
05:06
|
23.06.2024
Το σκίτσο του Ρώσου του Βλαντίμιρ Χαχανόφ.
Λύκοι και άνθρωποι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, παρουσίασε τον δικό του «οδικό χάρτη», αν θέλετε τις δικές του προϋποθέσεις, για να σταματήσει ο πόλεμος με την Ουκρανία και να ξεκινήσει ένας καλύτερος κύκλος ειρηνευτικών συνομιλιών. Ένας πόλεμος, ο οποίος συνεχίζεται και θα μπορούσε να εξελιχθεί σε έναν παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο θέτοντας σε κίνδυνο όλη την ανθρωπότητα. (Δείτε εδώ το σχετικό άρθρο του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου στο Κοσμοδρόμιο).

Ο Πούτιν είπε πως θέλει η γειτονική Ουκρανία να είναι ουδέτερη, αδέσμευτη και μη πυρηνική. Το Κίεβο -και στη συνέχεια το Βερολίνο του Όλαφ Σολτς- απέρριψαν τους όρους του Ρώσου προέδρου. «Είναι παράλογο για τον Πούτιν, ο οποίος σχεδίασε, προετοίμασε και εκτέλεσε, μαζί με τους συνοδοιπόρους του, την μεγαλύτερη ένοπλη επίθεση στην Ευρώπη από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, να παρουσιάζεται ως ειρηνοποιός», σχολίασε το υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας.

Και ο πόλεμος συνεχίζεται ή όπως σχολιάζει ο Ρώσος σκιτσογράφος Βλαντίμιρ Χαχανόφ: «Οι λύκοι σε αντίθεση με τον άνθρωπο δεν αλληλοσκοτώνονται».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δασικές Πυρκαγιές: Άνοιξε… η σεζόν

Η μοναξιά του «Μπίμπι» στο πολεμικό συμβούλιο

EURO 2024: Η άνοδος… της μπάλας μετά τις κάλπες

Σκίτσα σε συνθήκες… καύσωνα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα