ΑΘΗΝΑ
15:09
|
26.06.2024
«Το τράνταγμα και η απότομη πτώση, η ελαφρά κλίση προς τα πλάγια θύμιζαν βόλτα με τρενάκι του ιλίγγου σε λούνα παρκ».
Air New Zealand
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι σφοδρές αναταράξεις σε πτήση της Air New Zealand προκάλεσαν τον τραυματισμό δύο ατόμων, μιας επιβάτιδας και ενός μέλος του πληρώματος.

Το συμβάν έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής τοπική ώρα, ενώ πετούσε από το Ουέλινγκτον προς το Κουίνσταουν της Νέας Ζηλανδίας.

Δύο ασθενοφόρα έσπευσαν στο αεροδρόμιο του Κουίνσταουν για να παραλάβουν την επιβάτιδα, που υπέστη εγκαύματα από τον βραστό καφέ, που έπεσε πάνω της, όταν η πτήση NZ607 της Air New Zealand έπεσε σε αναταράξεις και το μέλος του πληρώματος που χτύπησε στην οροφή του αεροσκάφους.

Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο με μέτρια τραύματα, σύμφωνα με την εφημερίδα NZ Herald.

Μία επιβάτιδα της πτήσης είπε ότι οι αεροσυνοδοί σέρβιραν ζεστό καφέ, που χύθηκε κατά λάθος πάνω στην άτυχη γυναίκα, όταν ταρακουνήθηκε το αεροσκάφος. «Υπέστη εγκαύματα και έβγαλε κάποιες φουσκάλες», είπε.

Η ίδια ανέφερε ότι οι αναταράξεις στην πτήση ήταν οι χειρότερες που είχε βιώσει ποτέ. «Το τράνταγμα και η απότομη πτώση, η ελαφρά κλίση προς τα πλάγια θύμιζαν βόλτα με τρενάκι του ιλίγγου σε λούνα παρκ», δήλωσε.

Αλλά και μία αεροσυνοδός είπε στους επιβάτες ότι «ήταν οι χειρότερες αναταράξεις στην καριέρα της», όχι μεγάλης διάρκειας, αλλά έντονες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Διαδικτυακή προβολή ταινίας-εκδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη την Πέμπτη 27/6

Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στο Μοσχάτο-Ήχησε το 112

Ποινική δίωξη στον δημοσιογράφο για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Σοβαρή συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού με έναν νεκρό (upd)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα